• LIFE&STYLE

    Έγκυος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; (video)

    • NewsRoom

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου


    Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    Τον τελευταίο καιρό, το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM έχει απασχολήσει τα Μίντια με την σχέση της με τον ράπερ Snik. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του GNTM 2, το Twitter πήρε «φωτιά», καθώς όλοι αναρωτιούνταν αν η Ηλιάνα είναι έγκυος, καθώς το ρούχο που φορούσε έδειχνε να της φουσκώνει λίγο την κοιλίτσα της.

    «Πάω στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. (Με έφερε ο αγαπημένος μου) να μην έρθω μόνη, κρίμα είναι», δήλωσε η Ηλιάνα, ενώ αναφερόμενη στα γενέθλιά της υποστήριξε ότι:

    «Γιόρτασα τα γενέθλιά μου και με το παραπάνω, δεν έπρεπε; Το καλύτερο δώρο που δέχτηκα στα γενέθλιά μου ήταν αγάπη και πολλές αγκαλιές».

    Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, το μοντέλο δήλωσε:

    «Ετοιμάζω πολλά και διάφορα. Προς το παρόν πάω στη Νέα Υόρκη, στην εβδομάδα μόδας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είμαι πάρα πολύ καλά, νομίζω φαίνεται. Εκεί θα πάω σε διάφορα shows, θα δούμε όλες τις τάσεις στα μαλλιά, στο μακιγιάζ, στα ρούχα και θα περάσουμε πάρα πολύ καλά με μια ομάδα κοριτσιών».

    Η δημοσιογράφος της εκπομπής, μάλιστα, ρώτησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τις φήμες που την θέλουν έγκυο, για το οποίο απάντησε:

    «Μια γυναίκα που είναι σαν κι εμένα να θεωρείται 5 μηνών έγκυος, νομίζω είναι λίγο δύσκολο, δεν ξέρω. Οπότε δεν νομίζω».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ