• LIFE&STYLE

    Έγκυος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

    • NewsRoom
    Έγκυος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

    Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς


    Το τρίτο της παιδί ανακοίνωσε ότι περιμένει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι.

    Η διάσημη Αμερικανίδα ποπ σταρ, λίγους μήνες αφού απελευθερώθηκε νομικά από την κηδεμονία του πατέρα της και πήρε τη ζωή της στα χέρια της, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα με τον σύντροφό της. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και τώρα ολοκληρώνουν την οικογένειά τους με ένα παιδί.

    Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η 40χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε θετικό.

    Μάλιστα, στη λεζάντα της εικόνας που ανέβασε, αποκαλεί τον Άσγκαρι «σύζυγό» της, κάτι που υποδεικνύει ότι ίσως οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά.

    «Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα ‘Τι έγινε με το στομάχι μου;;;’. Ο σύζυγός μου είπε ‘Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!’. Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», έγραψε, μεταξύ άλλων κάτω από μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα ροζ φλυτζάνι με καφέ και μερικά ροζ λουλούδια γύρω του.

    Επίσης, έγραψε ότι δε θα βγαίνει έξω πολύ συχνά προκειμένου να αποφύγει τους παπαράτσι που την καταδιώκουν.

    Ακόμη, αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε τις δύο προηγούμενες φορές που ήταν έγκυος, λέγοντας ότι τότε οι γυναίκες δεν μιλούσαν γι’ αυτό, καθώς θεωρούνταν «επικίνδυνο» αν κάποια γυναίκα μιλούσε για αυτό το θέμα.

    «Πλέον, οι γυναίκες το συζητούν καθημερινά. Ευχαριστώ τον Θεό που δεν χρειάζεται να κρατάμε αυτόν τον πόνο ένα καλά κρυμμένο μυστικό», εξήγησε.

    Τέλος, σημείωσε ότι θα κάνει κάθε μέρα yoga.

    Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί από τη σχέση της με τον Σαμ Ασγκάρι, ενώ η Μπρίτνεϊ έχει αποκτήσει δύο αγόρια από τον γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλαϊν.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

    Ο Σαμ Ασγκάρι:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

    Διαβάστε επίσης:

    Σε Ελλάδα ή Ιταλία ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (video)

    Αρραβωνιάστηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Δείτε το δαχτυλίδι αρραβώνων (pics)

    Δικαίωση για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραιτείται από την κηδεμονία της ο πατέρας της



    ΣΧΟΛΙΑ