• LIFE&STYLE

    Ευτυχώς υπάρχουν κι αυτές για να διαφημίσουν τα νησιά μας: Μετά την Emily, στη Σαντορίνη και η sexy βασίλισσα των Vikings

    • NewsRoom
    Katheryn Winnick


    Mετά τη “λάβα” της Emily Ratajkowski στο νησί της Σαντορίνης, άλλη μία καλλονή, η  Καναδή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Vikings, Katheryn Winnick, επέλεξε τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές της. Όπως και η καυτή Emily, η Κatheryn δεν άντεξε να μην ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες από τη μαγεία γαλάζιου σε Μύκονο και Σαντορίνη, χωρίς μάλιστα να αφήνει και πολλά στη φαντασία στους χιλιάδες followers.

    Ξεχωρίζει η φωτογραφία με το υπέροχο sideboob από το μυκονιάτικο μπαλκόνι, ενώ σε μια άλλη εικόνα η ξανθιά πρωταγωνίστρια επιχειρεί να μεταδώσει τη μαγεία της yoga με θέα την Καλντέρα της Σαντορίνης.

    Katheryn Winnick

    Katheryn Winnick

    Katheryn Winnick

    Katheryn Winnick

    Η ουσία είναι ότι οι καλλονές του Hollywood διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της χώρας μας και χάρη στα social media οι μαγευτικές εικόνες από τις διακοπές τους ταξιδεύουν σε δεκάδες χώρες. Αναδεικνύουν επίσης τη μοναδικότητα των ελληνικών νησιών ως τουριστικοί προορισμοί και την απίστευτη ομορφιά των τοπίων που χαρίζουν στον επισκέπτη.

    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μετά από ένα μήνα περιπλάνησης στα νησιά της Καραϊβικής και στη Νέα Υόρκη η Emily Ratajkowski “ανακοίνωσε” γεμάτη ικανοποίηση στους θαυμαστές της ότι κατάφερε τελικά να φθάσει στον απόλυτο προορισμό: τη Σαντορίνη. “Made it” έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τη μαγευτική ομορφιά του νησιού.

    Το Instagram της Emily Ratajkowski τις τελευταίες ώρες έχει πλημμυρίσει με εικόνες από την πανέμορφη Σαντορίνη με το 25χρονο μοντέλο να μην αφήνει παραπονεμένους τους followers της και να ανεβάζει σούπερ αποκαλυπτικές φωτογραφίες!

    Emily Ratajkowski 11

    Απολαύστε την Katheryn Winnick, ή αλλιώς Katerena Anna Vinitska, όπως είναι το πραγματικό όνομά της αφού είναι ουκρανικής καταγωγής (γεννημένη στο Οντάριο του Καναδά) σε μία σειρά από φωτογραφίσεις:

    katheryn-winnick7katheryn-winnick8katheryn-winnick9katheryn-winnick10

    30sixty Advertising
    30sixty Advertising

    katheryn-winnick12

    katheryn-winnickkatheryn-winnick2katheryn-winnick3katheryn-winnick4katheryn-winnick5katheryn-winnick6

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/h-emily-ratajkowski-xipnise-ifestio-sti-santorini-pics/69225

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/kafto-mpanio-tin-emily-sti-spilia-tis-santorinis-picsvideo/69461



    ΣΧΟΛΙΑ