• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Σταρόβας: Τι δήλωσε για την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

    • NewsRoom

    Δημήτρης Σταρόβας


    Ο κριτής του YFSF μίλησε από καρδιάς για τη δικαστική διαμάχη στην οποία εμπλέκεται με την πρώην σύζυγό του

    Τον Δημήτρη Σταρόβα εντόπισε η κάμερα του «Πρωινού», που επισκέφθηκε το πρώτο γύρισμα του σόου, που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, ρωτώντας τον για την περιπέτεια της δικαστικής διαμάχης στην οποία εμπλέκεται με την πρώην σύζυγό του, είδηση η οποία έγινε προσφάτως γνωστή.

    Ο κριτής του σόου μεταμφιέσεων μίλησε ανοιχτά στην Νάνσυ Παραδεισάνου για την αρνητική αυτή εξέλιξη στην σχέση του με την πρώην γυναίκα του.

    Ο Δημήτρης Σταρόβας και η πρώην σύζυγός του, σύμφωνα με το πρόσφατο ρεπορτάζ της Espresso, συναντήθηκαν την Δευτέρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο γνωστός καλλιτέχνης στεκόταν σκυθρωπός έξω από το κτίριο 6, όπου εκδικάζονται αγωγές διαζυγίου, διατροφές και διαφορές γάμου.

    «Είναι προσωπική μου υπόθεση. Δεν αφορά κανέναν. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε, δεν θέλω να πω κάτι», σημείωσε χαρακτηριστικά στο Πρωινό  ο Δημήτρης Σταρόβας και πρόσθεσε «Είναι ένα ανθρώπινο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά επειδή έγινε σε μένα. Έτυχε, τώρα, να είμαι γνωστός».

    «Δεν θα ήθελα να είχε δημοσιοποιηθεί το θέμα, γιατί δεν νομίζω πως αφορούν στον κόσμο αυτά τα πράγματα, πρέπει να τα κρατάμε για εμάς. Δεν θέλω κάτι να πω, τίποτα» συμπλήρωσε ο κριτής του YFSF.

    Παράλληλα, ο ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία του να φέρει την κόρη του σε κάποιο από τα γυρίσματα. «Και από πέρσι το ήθελα, μα δεν το καταφέραμε, γιατί μένει στη Θεσσαλονίκη, έχει το σχολείο της και δεν είναι τόσο εύκολο», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

    Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η είδηση της δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού προξένησε έκπληξη, καθώς, όπως ήταν γνωστό, οι δύο πρώην σύζυγοι διατηρούσαν μέχρι πρότινος άψογες σχέσεις. Μία κόντρα σχετική με τα οικονομικά τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, ήταν εκείνη που έφερε τη ρήξη στις σχέσεις τους, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό.



    ΣΧΟΛΙΑ