• LIFE&STYLE

    Δημήτρης Σταρόβας: Σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

    • NewsRoom

    Δημήτρης Σταρόβας


    Στα δικαστήρια της Ευελπίδων στράφηκαν ο Δημήτρης Σταρόβας και η πρώην σύζυγός του προκειμένου να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές.

    Το πρωί της Δευτέρας, ο γνωστός καλλιτέχνης εμφανίστηκε σκυθρωπός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, έξω από το κτίριο 6, όπου εκδικάζονται οι αγωγές διαζυγίου.

    Η υπόθεση, που αρχικά θα εκδικαζόταν τον Οκτώβριο του 2019, οδήγησε τον Δημήτρη Σταρόβα για ακόμα μία φορά στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου μίλησε απογοητευμένος για τη στάση της πρώην συζύγου, καθώς θεωρεί ότι τον αποξενώνει από την μοναχοκόρη του, Εβελίνα, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία.

    Είναι γνωστό, ότι ο 56χρονος ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, ενώ για χρόνια ταξίδευε πολύ συχνά από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να την βλέπει.

    Οι δυο πρώην σύζυγοι, αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια, διατηρούσαν άψογες σχέσεις μέχρι πρότινος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίς, ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων «ναυάγησε».

    Και όλα αυτά συμβαίνουν λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar, ενώ παράλληλα, ο Δημήτρης Σταρόβας προσπαθεί να προστατεύσει, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, την προσωπική του ζωή και ειδικότερα την 16χρονη κόρη του.

    Τους επόμενους μήνες αναμένεται να αποφανθεί το Δικαστήριο για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι.



    ΣΧΟΛΙΑ