ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της υπόθεσης της αιματηρής απόπειρας δολοφονίας κατά του Πάνου Καλλίτση.
Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, η Έλενα Χριστοπούλου λόγω κακής ψυχολογικής κατάστασης δεν άντεξε την φόρτιση και παραιτήθηκε από την πολιτική αγωγή.
«Η Έλενα Χριστοπούλου έχει παραιτηθεί από την πολιτική αγωγή για ψυχολογικούς λόγους. Αυτή την στιγμή δηλαδή δεν εκπροσωπείται, εκπροσωπείται μόνο ο Πάνος Καλλίτσης. Η δικηγόρος δεν ήθελε να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Συνομίλησα λίγο και με κάποιους άλλους δικαστικούς συντάκτες που βρίσκονται εδώ και έμαθα πως την τελευταία φορά που κάποιος συνήγορος από τους κατηγορούμενους έβγαλε το ψεύτικο όπλο, η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έτρεμε ολόκληρη.
Δεν συνηθίζεται είναι η αλήθεια, όμως όντως έχει αποσυρθεί» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δίκη Καλλίτση: Τι ζήτησε ο εισαγγελέας για τους τρεις κατηγορούμενους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική κατάθεση της Έλενας Χριστοπούλου για την επίθεση στον κομμωτή Πάνο Καλλίτση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ορμούζ: Επιβραδύνθηκε η διέλευση τάνκερ μετά τη χθεσινή επίθεση σε πλοίο
- Η DigiTech έλαβε το Σήμα Διαφορετικότητας από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
- Πιερρακάκης από Βουδαπέστη: Το Eurogroup είναι έτοιμο να στηρίξει την Ουγγαρία στην πορεία προς την υιοθέτηση του ευρώ
- Προφυλακίστηκε ο 43χρονος Σκοπιανός για τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.