• LIFE&STYLE

    Διαζύγιο για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου

    • NewsRoom
    Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου

    Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου


    Τίτλους τέλους έδωσαν στη σχέση τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, μετά από 2,5 χρόνια έγγαμου βίου.

    Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο γνωστός δικηγόρος έχουν ήδη καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ, πρόκειται για ένα «βελούδινο» διαζύγιο.

    Τα «σύννεφα» στη σχέση τους είχαν εμφανιστεί από καιρό, ενώ οι φήμες περί διαζυγίου είχαν φουντώσει από το καλοκαίρι.

    «Δεν ξέρω για ποιο λόγο ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, αλλά ο λόγος δεν με αφορά και πολύ, απλά με καταπιέζει» είναι ένα από τα πιο πρόσφατα σχόλια της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, η οποία προτιμάει να κρατάει ιδιωτική την προσωπική ζωή της και να μην επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει τις φήμες.

    Από την πλευρά του, ο Σπύρος Δημητρίου είχε σχολιάσει πως: «Όταν κάποιος με ρωτάει δημόσια και όχι μόνο, για την προσωπική μου ζωή, χωρίς να τον γνωρίζω, έρχομαι σε αμηχανία παθαίνω κριντζάρισμα. Ντρέπομαι για λογαριασμό του. Δεν είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά απορώ με το θράσος για την εισβολή κάποιου στην προσωπική μου ζωή».

    Η γνωριμία και ο γάμος στις Σπέτσες

    Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά σε μπαρ στο Χαλάνδρι, μέσω της κοινής φίλης τους, Σάννυ Μπαλτζή.

    Ο έρωτάς ήταν κεραυνοβόλος, αφού πέρασαν όλο το βράδυ συζητώντας. Την επόμενη ημέρα συναντήθηκαν ξανά, ενώ ταίριαξαν τόσο πολύ που αποφάσισαν να κάνουν διακοπές μαζί στα Κουφονήσια. Μέσα σε λίγους μήνες κατέληξαν να παντρεύονται στις Σπέτσες.

    Ήταν τον Οκτώβριο του 2020, όταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αιφνιδίασαν τους πάντες με την απόφασή τους να ενωθούν με τα ιερά δεσμά στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, σε στενό οικογνειακό και φιλικό κύκλο.

    Κουμπάροι του ζευγαριού έγιναν ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, αλλά και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ