• LIFE&STYLE

    Διαζύγιο για τη Σοφία Καρβέλα και τον Θανάση Πανουργιά

    • NewsRoom
    Σοφία Καρβέλα και Θανάσης Πανουργιάς

    Σοφία Καρβέλα και Θανάσης Πανουργιάς


    Με αφορμή τα γενέθλια του Θανάση Πανουργιά, η Σοφία Καρβέλα επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημόσια ότι πήραν διαζύγιο.

    Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της.

    Παρά τον χωρισμό, οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.

    Μέσω Instagram, μάλιστα, η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος, αλλά και άλλες, στις οποίες ποζάρουν μόνοι τους ή και με τα παιδιά τους.

    «Είναι τα γενέθλια αυτού του άντρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φορούν η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να δει και αυτό.

    Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Εις διπλούν. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε.

    Έχουμε μια υπέροχη μικρή ζωή και γινόμαστε οι αληθινοί μ@λ@κες που πραγματικά είμαστε ο ένας γύρω από τον άλλον, οπότε λειτουργεί. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να μένω παντρεμένη μαζί του (αφού πήραμε διαζύγιο…😬). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της.

    Το χρονικό της σχέσης τους

    Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς γνωρίστηκαν το 2004 και, μετά από τρία χρόνια σχέσης το 2007 χώρισαν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα που τους έκανε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

    Στη συνέχεια πήραν την απόφαση να μετακομίσουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη, την πόλη στην οποία σπούδαζε η Σοφία Καρβέλα. Τον Σεπτέμβριο του 2013 καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, τον Νικόλα, ενώ την Πρωταπριλιά του 2014 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Worth Street στη Νέα Υόρκη. Τον Ιανουάριο του 2016 ήρθε στη ζωή ο δεύτερος γιος τους, Νέστορας, γεμίζοντάς τους χαρά.

    Οι φήμες περί χωρισμού ξεκίνησαν το 2020 όταν η Σοφία Καρβέλα πέρασε το καλοκαίρι της στην Ελλάδα παρέα με τους γιους, χωρίς τον Θανάση Πανουργιά. Χθες, το διαζύγιο επιβεβαιώθηκε από την ανάρτηση της ίδιας.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Sofia Karvela (@thesofiakarvela)

    Διαβάστε επίσης:

    Η Σοφία Καρβέλα γιορτάζει 12 χρόνια νηφαλιότητας – Η συγκλονιστική ανάρτηση

    Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά

    Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω σκέφτεται την πρόταση του Δάκη



    ΣΧΟΛΙΑ