• LIFE&STYLE

    Διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: Στο δικαστήριο με νέα έγγραφα που αποδεικνύουν ενδοοικογενειακή βία

    Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ


    Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μπραντ Πιτ ασκούσε ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια του γάμου τους υποστηρίζει ότι είναι έτοιμη να καταθέσει η Αντζελίνα Τζολί.

    Το διασημότερο πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη εν μέσω του πολύκροτου διαζυγίου τους, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού ιστοτόπου The Blast, υπάρχουν έγγραφα που δείχνουν ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι πρόθυμη να προσφέρει «αποδείξεις και στοιχεία» για τη φερόμενη ενδοοικογενειακή βία.

    Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 6 παιδιά, τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν. Στη δίκη θα συζητηθεί η επιμέλεια καθώς και οι οικονομικές διευθετήσεις, με τα μικρότερα παιδιά ενδεχομένως να εμφανιστούν ως μάρτυρες σε περίπτωση που τους δοθεί άδεια.

    Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν υποβληθεί η αίτηση διαζυγίου το 2016, έγινε γνωστό ότι το FBI και οι κοινωνικές υπηρεσίες διεξήγαγαν έρευνα για τις κατηγορίες εις βάρος του ηθοποιού ότι «γινόταν καταχρηστικός λεκτικά και σωματικά στα παιδιά του» σε ένα ιδιωτικό τζετ. Ωστόσο, στο τέλος απαλλάχθηκε από αυτές.

    Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί

    Πηγή της βρετανικής Daily Mail δηλώνει χαρακτηριστικά ότι: «Η Αντζελίνα Τζολί είχε κάνει παρόμοιους ισχυρισμούς και στο παρελθόν, οι οποίοι διερευνήθηκαν από τις Αρχές και δεν τεκμηριώθηκαν. Αυτή είναι η τελευταία και απέλπιδα προσπάθεια της να καταθέσει ψεύδη με οποιοδήποτε κόστος».

    Εκτός από την περιγραφή των ισχυρισμών περί ενδοοικογενειακής κακοποίησης, τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν τώρα ότι το δικαστήριο ζητά άδεια από το ζευγάρι προκειμένου να καταθέσουν οι Σίλο, Νοξ και Βιβιέν.

    Τον περασμένο Οκτώβριο, η πικρή δικαστική διαμάχη είχε μία ακόμη ανατροπή, όταν η Αντζελίνα Τζολί χώρισε τους δρόμους της με μία από τις ακριβοπληρωμένες δικηγόρους της. Η Πρίγια Σοπόρι, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας με έδρα το Λος Άντζελες ανακοίνωσε πως αποσύρεται.

    Η Σοπόρι είναι συνεργάτης της δικηγορικής εταιρίας Greenberg Glusker LLP. Δεν είναι γνωστό εάν η Αντζελίνα Τζολί – που αγωνίζεται για να πάρει το 50/50 της επιμέλειας των παιδιών της – απέλυσε την Σοπόρι ή εάν η δικηγόρος αποφάσισε να παραιτηθεί.

    Όμως η αλλαγή της ομάδας υψηλού προφίλ της σε αυτό το τελευταίο στάδιο σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα της Αντζελίνα Τζολί να πάρει αυτό που θέλει πάση θυσία.

    Μια πηγή κοντά στην ηθοποιό δήλωσε: «Η Αντζελίνα έχει πολεμήσει με νύχια και με δόντια για να πάρει αυτό που θέλει σε αυτό το διαζύγιο, και όταν πρόκειται για τα παιδιά της, δεν θα υποχωρήσει. Πληρώνει μια περιουσία στην νομική της ομάδα, οπότε εάν πιστεύει ότι ένας από τους δικηγόρους της πρέπει να φύγει, δε θα διστάσει να το κάνει».

    Διαβάστε επίσης:

    Μισέλ Ομπάμα: Το lockdown, ο Μπρους Σπρίνγκστιν και η νέα της σειρά στο Netflix

    Ο Μπραντ Πιτ στηρίζει ανοιχτά Τζο Μπάιντεν (video)

    Αντζελίνα Τζολί: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε τον Μπραντ Πιτ



    ΣΧΟΛΙΑ