• LIFE&STYLE

    Μισέλ Ομπάμα: Το lockdown, ο Μπρους Σπρίνγκστιν και η νέα της σειρά στο Netflix

    Τζίμι Κίμελ και Μισέλ Ομπάμα


    Για τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού και τον τρόπο που περνάει την καραντίνα με την οικογένειά της μίλησε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο σόου Jimmy Kimmel Live.

    Η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε ότι πέρασε μαζί με την οικογένειά της, τον σύζυγό της, Μπαράκ Ομπάμα και τις κόρες της, Σάσα και Μάλια Ομπάμα όλη την περίοδο της πανδημίας της COVID-19.

    «Είμαστε καλά. Ξέρετε, είμαστε της νοοτροπίας αυτή τη στιγμή ότι εάν έχουμε την υγεία μας, πάμε καλά, οπότε είμαστε ευλογημένοι», είπε.

    Ακόμη, η Μισέλ περιέγραψε πως η οικογένεια απόλαυσε τον χρόνο που πέρασε μαζί τον περίπου ένα μήνα αποκλεισμού (lockdown).

    «Μετά τα παιδιά ξέρεις, ήταν λίγο πιο κακόκεφα. Λιγότερο επικοινωνιακά, είχαμε εξαντλήσει τις αστείες ιστορίες που λέγαμε», είπε η Μισέλ Ομπάμα.

    Ο παρουσιαστής της late night εκπομπής, Τζίμι Κίμελ έκανε αναφορά στο νέο podcast του Μπαράκ Ομπάμα με τον Μπρους Σπρίνγκστιν με τίτλο «Renegades» και τόνισε ότι ήταν η ιδέα της Μισέλ Ομπάμα για να περνά ο σύζυγός της περισσότερο χρόνο με τον μουσικό.

    «Ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους -όχι μόνο λόγω της μουσικής του- αλλά είναι ένας από τους λίγους άντρες που γνωρίζω που έχει κάνει πραγματικά το έργο της αυτοανάλυσης και είναι πρόθυμος να μοιραστεί», δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα.

    Η Μισέλ Ομπάμα, προωθώντας τη νέα σειρά της στο Netflix Waffles + Mochi, προσπάθησε να πείσει την 6χρονη κόρη του Τζίμι Κίμελ, Τζέιν να φάει ένα λαχανικό.

    Η νέα της σειρά ενθαρρύνει τα παιδιά να τρώνε υγιεινά.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Γέννησε η Πίπα Μίντλετον

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Μια αναπάντεχη συμμαχία εναντίον του Νικηφόρου

    Ο κορονοϊός «χτύπησε» τη «Φωλιά των Κου Κου»



    ΣΧΟΛΙΑ