• LIFE&STYLE

    Αντζελίνα Τζολί: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε τον Μπραντ Πιτ

    • NewsRoom

    Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί


    Σε νέα αποκαλυπτική συνέντευξη, η Αντζελίνα Τζολί ανοίγει την καρδιά της και εκμυστηρεύεται τους λόγους που την οδήγησαν στη δύσκολη απόφαση να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, μετά από 12 χρόνια σχέσης και 2,5 χρόνια έγγαμου βίου με τον καρδιοκατακτητή, Μπραντ Πιτ.

    Μιλώντας στην Vogue Global Network για τη δουλειά που κάνει με τα Ηνωμένα Έθνη αναφορικά με τους πρόσφυγες, καθώς και για το «ταξίδι» της υιοθεσίας των τριών παιδιών της, η Αντζελίνα Τζολί αναφέρθηκε και στο θέμα του χωρισμού της με τον Πιτ.

    «Χώρισα για το καλό της οικογένειάς μου. Ήταν η σωστή απόφαση», δήλωσε η 45χρονη σταρ.

    «Εξακολουθώ να επικεντρώνομαι στην επούλωση των πληγών τους. Κάποιοι έχουν εκμεταλλευτεί τη σιωπή μου και τα παιδιά διαβάζουν ψέματα για τα ίδια στον Τύπο, αλλά τους υπενθυμίζω ότι τα ίδια γνωρίζουν την δική τους αλήθεια και το δικό του μυαλό. Για το λόγο του αληθές, είναι έξι πολύ γενναίοι, πολύ δυνατοί, νέοι άνθρωποι».

    Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Τζολί μιλάει τους τελευταίους μήνες για τον πολύκροτο χωρισμό. Τον Οκτώβριο του 2019, η ηθοποιός, σκηνοθέτης και ακτιβίστρια, αποκάλυψε στο γαλλικό Madame Figaro ποια ήταν τα συναισθήματά της όταν πλέον έβλεπε το διαζύγιο ως μονόδρομο.

    «Ήταν περίπλοκο, δεν αναγνώριζα πια τον εαυτό μου και είχα γίνει, πώς να το πω, μικρότερη, ασήμαντη, ακόμα κι αν δεν το έδειχνα. Ήμουν βαθιά λυπημένη, πληγώθηκα. Από την άλλη, ήταν ενδιαφέρον να συνδεθώ με το αίσθημα της ταπεινότητας», είχε δηλώσει η ίδια.

    Από την πλευρά του, ο 56χρονος ηθοποιός, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην τελευταία κινηματογραφική ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο, «Κάποτε… στο Χόλιγουντ», είχε δηλώσει στους New York Times, τον περασμένο Σεπτέμβρη, για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ και το διαζύγιο.

    «Είχα ξεπεράσει τα όρια, δεν πήγαινε άλλο, γι’ αυτό μου απέσυρα το προνόμιο του να πίνω», δήλωσε ο Μπραντ Πιτ, αποκαλύπτοντας ότι επί ενάμισι χρόνο συμμετείχε σε ομάδα Ανώνυμων Αλκοολικών προκειμένου να απεξαρτηθεί.



    ΣΧΟΛΙΑ