ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη συνέντευξη μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ έδωσε η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον πατέρα της, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και τον παππού της, Παύλο.
Η 19χρονη κοπέλα, μιλώντας στην Ελίνα Παπίλα και το «Unblock Podcast» εξέφρασε τον θαυμασμό της προς τον πατέρα της και πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ συγκινήθηκε αναφερόμενη στον παππού της.
Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, λίγο πριν βγει το podcast στο YouTube, η Δέσποινα Γιαννακοπούλου απάντησε στο εάν μπλέκεται σε ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι «Σε καμία περίπτωση. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό. Τυχαίνει απλά ο πατέρας μου να έχει την ομάδα».
Για τον πατέρα της, δήλωσε ότι «Το να έχεις πατέρα τον Δημήτρη είναι το κάτι άλλο. Είναι μια φιγούρα δυναμικότητας και ανδρισμού, αλλά όταν είμαστε μόνοι μας είναι απλά ο μπαμπάς μου».
Και πρόσθεσε πως «Τον παρεξηγούν πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ο λόγος που ο πατέρας μου είναι κάποιες φορές πιο έντονος είναι γιατί προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα και ο άνθρωπος ακούει το βουητό και όχι αυτά που λέει. Εγώ γενικότερα θαυμάζω πάρα πολύ τον πατέρα μου για το ήθος του, για τον τρόπο που αντιδράει, γιατί ενώ είναι εκρηκτικός, είναι για σωστό λόγο. Δεν είναι ότι ξύπνησε μια μέρα και είπε ”α σήμερα θα βγω στο Instagram να σας πω αυτό κι αυτό, φωνάζοντας”».
Για το αν έχει τσακωθεί ποτέ σε παρέα για τον Παναθηναϊκό, η ίδια δήλωσε πως «Για τον Παναθηναϊκό όχι, αλλά για τον πατέρα μου πάρα πολλές φορές».
Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου απαντώντας στο ερώτημα για το αν θα μπορούσε να κάνει σχέση με κάποιον που δεν είναι Παναθηναϊκός, παραδέχτηκε πως έχει κάνει σχέσεις μόνο με ανθρώπους που δεν είναι Παναθηναϊκοί.
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι στην τελευταία της σχέση βίωσε την απιστία. «Το έμαθα μέσα από το κινητό. Το έψαξα, ενώ δεν ήξερα καν τον κωδικό. Τον μάντεψα. Αυτό είναι το αστείο», σχολίασε η ίδια.
Για το ποια ήταν η τελευταία φορά που ένιωσε υπερηφάνεια, αποκάλυψε ότι «Αντιμετώπισα μία δύσκολη κατάσταση και θεωρώ ότι ο τρόπος που το διαχειρίστηκα ήταν πολύ ώριμος».
Με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρθηκε στον παππού της, Παύλο Γιαννακόπουλο, λέγοντας ότι «Ο παππούς μου όταν ήμουν μικρούλα, λίγο πριν φύγει, μου μιλούσε για λευκές πεταλούδες. Και μου έλεγε ότι αν δω ποτέ λευκή πεταλούδα ότι είναι αυτός.
Έχω πάει στο νεκροταφείο και του μιλάω. Του λέω ”αν με ακούς, δώσε μου ένα σημάδι” και τότε ήρθε μια λευκή πεταλούδα και κάθισε στο χέρι μου».
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Ποια είναι η καλλονή κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Επιχείρησαν να με εξευτελίσουν επειδή είμαι η κόρη του Γιαννακόπουλου
Γιαννακόπουλος για Ολυμπιακό: Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα που έχουν πάρει ποτέ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Με νεφώσεις και τοπικές βροχές ξεκινά η εβδομάδα
- Ιράν: Νέος Ανώτατος Ηγέτης ο γιος του Χαμενεΐ, Μοτζτάμπα – Ομοβροντία πυραύλων εναντίον του Ισραήλ – Νέα ισραηλινά πλήγματα στο Ιράν (Live upd)
- Ιστορικό άλμα 30% στις τιμές πετρελαίου – Γκρεμίζονται οι αγορές σε Τόκιο -6,7% και Κορέα -7%, βουτιά πάνω από 3% στα futures του Dax
- Winners & Losers: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του μήνα που πέρασε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.