• LIFE&STYLE

    Cult σειρές του Mega αναβιώνουν στον ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια

    • NewsRoom


    Στη μυθοπλασία στρέφεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΣΚΑΪ, μετά την απογοητευτική απόδοση που σημειώνουν τα ριάλιτι του σταθμού. Δεν είναι λίγες οι παλιές αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές που επιστρέφουν με νέα επεισόδια.

    Μετά το «Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς» που επανήλθε ηλεκτρονικά μέσα από το κανάλι της Cosmote στο YouTube, το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να επαναφέρει δύο μεγάλες κωμικές επιτυχίες του Mega.

    Ο λόγος για το ισπανικό σίκουελ της σειράς «Η Πολυκατοικία» με τίτλο «La que se avecina», αλλά και η σειρά «Το Κόκκινο Δωμάτιο».

    Η πλοκή για το σίκουελ της «Πολυκατοικίας» παραμένει ίδια, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, διακρίνεται για το μπλακ χιούμορ της. Στην αναζήτηση σεναριογράφων για την διασκευή του ισπανικού σίριαλ στα ελληνικά βρίσκεται ήδη η ελληνική παραγωγή.

    Η αναβίωση της κωμικής σειράς «Το Κόκκινο Δωμάτιο» με αυτοτελή επεισόδια μέσα σε ένα ξενοδοχείο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι διά χειρός Αλέξανδρου Ρήγα µε πρωταγωνίστρια τη Βασιλική Ανδρίτσου. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να επιλεγεί άλλος τίτλος.

    Προηγουμένως, έγινε γνωστό ότι στον ΣΚΑΪ θα προβληθούν τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Λόγω Τιμής», το cast της οποίας θα αποτελείται από τους ίδιους ηθοποιούς.

    Στα βήματα του Alpha φαίνεται πως πλέον θα βαδίζει ο ΣΚΑΪ, καθώς ο σταθμός σχεδιάζει να προβάλλει δύο επεισόδια την εβδομάδα από κάθε κωμική σειρά και ένα για την δραματική σειρά «Λόγω Τιμής».

    Επιπλέον, ο ΣΚΑΪ αναζητά ένα καθημερινό σίριαλ για την απογευματινή του ζώνη.

    Παράλληλα, η συνεργασία του σταθμού με τους Γιώργο Καπουτζίδη και Λευτέρη Παπαπέτρου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία επιπλέον σειρά για το δεύτερο μισό της σεζόν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οικονομικά προβλήματα για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «Λογω Τιμής» επιστρέφει και επίσημα στον ΣΚΑΪ – Δείτε το πρώτο τρέιλερ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιστρέφει με νέα επεισόδια κι άλλη αγαπημένη cult σειρά του Mega (video)



    ΣΧΟΛΙΑ