• LIFE&STYLE

    Επιστρέφει με νέα επεισόδια κι άλλη αγαπημένη cult σειρά του Mega (video)

    • Νίκη Καξερή


    Την αμερικανική μόδα της επαναφοράς στο σήμερα παλαιότερων τηλεοπτικών σειρών που αγαπήθηκαν, τα λεγόμενα «reboot», δηλαδή, φαίνεται πως ακολουθούν πλέον και οι ελληνικές παραγωγές. Μετά την ανακοίνωση για την επιστροφή των δημοφιλών «Το Καφέ της Χαράς», «Λόγω Τιμής», «Σ’αγαπώ Μ’αγαπάς», επιστρέφει και η δημοφιλής κωμική σειρά «Οι Αυθαίρετοι».

    Πρόκειται για την πρώτη cult κωμική σειρά του Mega που προβλήθηκε με επιτυχία από το 1989 μέχρι και το 1991 με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Πουλικάκο, Βάσια Τριφύλλη, Χρήστο Βαλαβανίδη, Νατάσα Τσακαρισιάνου, Θέμη Μάνεση και Βάνα Παρθενιάδου.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο εκτιμάται ως θετικό το γεγονός ότι θα μπορούσαν να επανέλθουν οι αρχικοί συντελεστές και πρωταγωνιστές.

    «Οι Αυθαίρετοι» ήταν μια κωμωδία που εξιστορούσε την αντιπαλότητα δύο οικογενειών και τις περιπέτειές τους και, κατά κάποιον τρόπο, σάρκαζε την αρνητική συμπεριφορά και εκδοχή του Έλληνα.

    Στην μεγάλη ψηφοφορία που έκανε το Mega για τα 20 χρόνια λειτουργίας του, «Οι Αυθαίρετοι» κατέκτησαν την 10η θέση στην κατηγορία «Αγαπημένη Κωμική Σειρά» στην οποία ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό.

    Δημιουργός του σήριαλ ήταν ο Βασίλης Νεμέας και σκηνοθέτης ο Νίκος Κουτελιδάκης.

    «Οι Αυθαίρετοι»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» επιστρέφει – Πρεμιέρα στο YouTube κανάλι της COSMOTE

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκίνηση στο MasterChef: Έφυγε ο πιο αγαπητός παίκτης (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε και το ξέσπασμα του Βασίλη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ