ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” για τη νέα εκπομή με φάρσες του Σάββα Πούμπουρα “Best Friend’s Fear”.
Μάλιστα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην επιστροφή του “Deal”. “Πάντα έχω άγχος την πρώτη μέρα. Ήταν αυτή η αναμονή, όχι τόσο για την διαδικασία όσο για το πως θα ξανασυνδεθούμε με τον κόσμο. Μόλις μπήκα όμως στο πλατό όλα λειτούργησαν πολύ ωραία. Αυτό το τρίμηνο αναζωπύρωσε την επιθυμία του κόσμου για το Deal και αυτό φάνηκε από τις συμμετοχές που ήταν αντίστοιχες όπως πριν 4 χρόνια. Μου έλειπε το Deal γιατί είναι άμεση τηλεόραση”!
“Δεν αποκλείεται να επιστρέψει και το Super Deal! Είχε συζητηθεί για φέτος αλλά ήρθαν γενικότερα τα… πάνω κάτω” πρόσθεσε, επίσης, ο παρουσιαστής του Alpha.
Όσον αφορά στο νέο πρότζεκτ με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα, ο Χρήστος Φερεντίνος τόνισε ότι “οι τηλεοπτικές φάρσες ξεκίνησαν με τον Βλάση Μπονάτσο και της συνέχισα εγώ με επιτυχημένο τρόπο. Όλα τα πράγματα δεν είναι μόνο θέμα ορίων αλλά γούστου, καλαισθησίας και πως προστατεύεις τον άλλο ώστε να μην εκτεθεί. Εκεί οριοθετείς την κατάσταση”.
“Τα όρια μπαίνουν στο να προστατεύσεις το θύμα της φάρσας. Κι εμείς κάποιες φορές ίσως είχαμε φανεί ακραίοι αλλά είχαμε πάντα σαν οδηγό στο τέλος το θύμα να γελάσει με την καρδιά του”.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του παρουσιαστή:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κληρονομιές: Νέο, διαφανές νομοθετικό πλαίσιο για την άμεση πληροφόρηση των κληρονόμων για περιουσίες και χρέη πριν την αποδοχή
- Red Bull: Ρεκόρ ανάπτυξης μετά την πανδημία – Στα €1,9 δισ. τα καθαρά έσοδα
- Στον Κηφισό και τη θάλασσα τα απόβλητα από το βυτιοφόρο – Διαπιστώθηκαν 4 απορρίψεις σε 20 ημέρες (βίντεο)
- Ο Αντώνης Ρέμος στέλνει πασίγνωστη influencer στα δικαστήρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.