• LIFE&STYLE

    Η ερωτική εξομολόγηση του εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ στην Χριστίνα Βακάκη 

    • NewsRoom

    Βασίλης Μιχαήλ και Χριστίνα Βακάκη


    Για την γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα Βακάκη και τη ζωή τους μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη, ο γνωστός εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ.

    Ο γοητευτικός εφοπλιστής και η κόρη του «Mr Jumbo», Απόστολου Βακάκη, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Ίριδα, πριν από σχεδόν πέντε μήνες.

    Η σχέση του ζευγαριού πέρασε από δοκιμασίες, καθώς αν και ερωτεύτηκαν το Πάσχα του 2014, ενάμισι χρόνο αργότερα τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Στη συνέχεια, ο Βασίλης Μιχαήλ υπήρξε ζευγάρι με την τραγουδίστρια, Ζοζεφίν, ωστόσο τον Μάρτιο του 2018 χώρισαν.

    Η επανασύνδεση με την Χριστίνα Βακάκη δεν άργησε να έρθει, ενώ πλέον είναι μαζί ευτυχισμένοι δημιουργώντας την δική τους οικογένεια.

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Omikron, ο Κύπριος εφοπλιστής έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για την Χριστίνα Βακάκη, ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για την βάφτιση της κόρης του.

    Παρακολουθώντας κάποιος τη ζωή σου θα πίστευε πως τα έχεις όλα, πως δεν σου λείπει τίποτα: νέος, ωραίος, πολύ επιτυχημένος επαγγελματικά, οικονομικά ευκατάστατος, σύζυγος της Χριστίνας Βακάκη, με μία κόρη σχεδόν πέντε μηνών, με πολλά ενδιαφέροντα, ταξίδια, φίλους… Αυτή είναι η αλήθειά σου;

    Όλα στη ζωή είναι επιλογές. Και, επειδή είμαι τελειομανής και πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου, μετράω την κάθε μου κίνηση. Είμαι ευτυχισμένος, χωρίς αυτό να με καθησυχάζει –όσο ψηλά και να φτάσεις, τα προβλήματα δεν σταματούν.

    Τα ξεχνάω, όμως, όλα, μόλις παίρνω στην αγκαλιά μου τις γυναίκες της ζωής μου: τη Χριστίνα και την Ίριδα.

    Η Χριστίνα έχει μία ήρεμη δύναμη που, σε συνδυασμό με την αφοσίωση και την αγάπη της, με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα για τη ζωή.

    Είναι η ιδανική σύντροφος και επικοινωνούμε απόλυτα χωρίς να πιέζει ο ένας τον άλλον. Σε ό,τι αφορά δε στο θέμα της μητρότητας, είναι πρότυπο και την θαυμάζω σ’ αυτό.

    Βασίλης Μιχαήλ και Χριστίνα Βακάκη

    Τυχερό μωρό η Ίριδα!

    Είναι τυχερή, γιατί έχει δύο νέους γονείς, υγιείς και με διάθεση για ζωή. Ήδη ετοιμάζουμε και την βάφτισή της, γύρω στα τέλη Μαΐου, με νονό τον επίσης Κύπριο επιχειρηματία και πολύ καλό μου φίλο, Γιώργο Θεοδότου και νονά τη Λυδία Οικονόμου.

    Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, τότε που γεννήθηκε η κόρη σου, η απόλυτη προτεραιότητά σου ήταν η δουλειά σου;

    Δημιούργησα τη ζωή μου από το μηδέν. Σίγουρα η δουλειά μου πρωταγωνιστούσε. Εξάλλου, «παιδί» μου είναι κι αυτoί.

    Χριστίνα Βακάκη και Βασίλης Μιχαήλ

    Τι πιστεύεις, τελικά, Βασίλη; Τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία;

    Οι μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής είναι δωρεάν. Τα χρήματα είναι σίγουρα ένα βοήθημα, αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις αγάπη, υγεία, αγκαλιά, φιλίες…

    Το να φας σε ένα ακριβό εστιατόριο, δεν σημαίνει ότι θα περάσεις καλύτερα απ’ το να φας ένα σουβλάκι στη γειτονιά σου. Το ίδιο ισχύει σε όλους τους τομείς.

    Το θέμα είναι να ζεις και να χαίρεσαι! Υπάρχει κόσμος με πολλά χρήματα, πιο πολλά από μένα, που δεν ξέρει να ζήσει, που δεν ξέρει να χαρεί.



    ΣΧΟΛΙΑ