• LIFE&STYLE

    Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Ονειρεμένες στιγμές στην Ισλανδία

    • NewsRoom
    Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα

    Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα (Πηγή: Instagram)


    Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και μερικές μέρες βρίσκονται στην Ισλανδία απολαμβάνοντας τα μαγευτικά τοπία

    Το ζευγάρι που αγαπά πολύ τα ταξίδια και ιδιαίτερα τις χώρες του εξωτερικού, επέλεξε να κάνει ένα ξεχωριστό ταξίδι στην παγωμένη Ισλανδία.

    Εκεί, όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα μέσω μιας ανάρτησής της πρόκειται να μείνουν για έξι μέρες κάνοντας road trip σε διάφορες περιοχές της Ισλανδίας.

    «Hello Iceland! Από χθες βρισκόμαστε στην Ισλανδία! Δεν περίμενα να μαγευτώ τόσο από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σ’ αυτή τη βγαλμένη από άλλο πλανήτη χώρα! Το πρόγραμμα έχει 6 μέρες road-trip και η πρώτη μας στάση ήταν το μαγευτικό blue lagoon με τα ζεστά του μπλε νερά που βγαίνουν από 2000 μέτρα κάτω από τη γη! Μέσα ζέστη έξω κρύο και η αίσθηση είναι μοναδική! Μέσα σε μια μόνο μέρα είδαμε τόσα πράγματα, που ανυπομονώ να τα μοιραστούμε μαζί σας» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media.

    Επόμενος σταθμός του ζευγαριού ήταν η πρωτεύουσα της Ισλανδίας, το Ρέικιαβικ, όπου φωτογραφήθηκαν στα διασημότερα μνημεία του.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους την απίστευτη ομορφιά της χώρας.

    «Καλοκαιρινές διακοπές…με σκούφους και μπουφάν, στην Ισλανδία! Πάντα έψαχνα το διαφορετικό. Κι η Ισλανδία, ειδικά το καλοκαίρι, είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, με μοναδικά φυσικά τοπία!», έγραψε ο παρουσιαστής στη λεζάντα.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

    Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τα insta stories και τις αναρτήσεις τους το «σπίτι» τους για αυτές τις μέρες είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο βανάκι με το οποίο πραγματοποιούν το roadtrip τους.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)



    ΣΧΟΛΙΑ