• LIFE&STYLE

    Άγρια κόντρα Τίνας Μεσσαροπούλου – Αθηναϊδος Νέγκα: Τα SMS που αντάλλαξαν (pics)

    • NewsRoom


    «Σφαγή» στον χώρο της σόουμπιζ, με την Τίνα Μεσσαροπούλου και την Αθηναϊδα Νέγκα να βρίσκονται στα μαχαίρια, δημοσιεύοντας, μάλιστα, τα sms που αντάλλαξαν μεταξύ τους.

    Όλα ξεκίνησαν όταν η Τίνα Μεσσαροπούλου έστειλε sms στην Αθηναΐδα Νέγκα, γιατί είχε την πληροφορία πως η εκπομπή της τελευταίας στο Open TV κόβεται πριν καλά καλά αρχίσει.

    Η Αθηναΐδα με χιούμορ και περίσσιο αυτοσαρκασμό, άρχισε να τρολάρει την Τίνα γράφοντάς της πως η ίδια πληρώνει το κανάλι για να μπορεί να βγαίνει στην τηλεόραση και πως θα ήθελε πολύ να κάνει μια αισθησιακή εκπομπή.

    Έπειτα, η Αθηναΐδα Νέγκα ανέβασε τη συνομιλία που είχε με την Τίνα Μεσσαροπούλου στομ προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τότε η Μεσσαροπούλου θεώρησε ότι η Νέγκα έπρεπε να της ζητήσει συγγνώμη, γιατί δεν ήταν σωστό.

    Η Νέγκα, όμως, επανήλθε γράφοντας στο Instagram το παρακάτω:

    «Πρέπει να ζητήσω συγνωμη στην Μεσσαροπουλου ? Πείτε μου .της απάντησα με χιούμορ .δεν γνώριζα αν έχει κοπεί η εκπομπή -που να ξέρω ;; .κ τελικά ΔΕΝ έχει κοπεί.. εκείνη έγραψε πως το αφεντικό μου με απέρριψε ανέβασε μια ιστορία ,πως δεν άρεσα-αυτό με θίγει ως επαγγελματία-ποιος ο λόγος να γράψει κάτι τέτοιο ,πρέπει να της ζητήσω συγνωμη που της απάντησα με χιούμορ ;είναι άγρια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ κ τα σχόλια κ θεωρώ πως έπρεπε κάπως να εκφράσω την «παρενόχληση» που γίνεται στους ανθρώπους που πάνε να κάνουν μια αρχή .δεν ήταν ένα καλά διασταυρωμένο δημοσίευμα .θα μείνω με την απορία».

    Kαι λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Αύριο το μόνο που θα έχουν να πουν κάποιοι είναι πως κακώς διέρρευσα την συνομιλία μου με την Μεσσαροπούλου( σιγά το watergate), όμως θεωρώ πρέπει να υπάρχει η αίσθηση του πως γίνεται το τηλερεπορτάζ που συχνά προκαλεί ανασφάλεια σε πολλούς εργαζόμενους γιατί η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Δημήτρης Κοργιαλάς στο Nomads: Γυμνός, δίπλα στη θάλασσα, με μια πετονιά στο χέρι (vide

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Madam Secretary επιστρέφει με 5ο κύκλο στην COSMOTE TV, αμέσως μετά την Αμερική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκληρή λογομαχία μεταξύ της Φωτεινής και της Τάμτα στο My Style Rocks



    ΣΧΟΛΙΑ