ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολιγοήμερες διακοπές στα Χανιά, για μια ακόμα χρονιά, επέλεξε να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένειά του. Ο πρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε και φέτος στον τόπο καταγωγής του και το σπίτι που παραθέριζε από μικρός, για ένα δεκαήμερο.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την οικογένεια της αδερφής του Κατερίνας, επέλεξαν το Σάββατο να επισκεφτούν για μπάνιο την παραλία της Κυανής Ακτής, στις Καλύβες Χανίων.
Τις προηγούμενες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, πήγαν για μπάνιο στην παραλία, στο Μαράθι, η οποία ήταν η αγαπημένη του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι διευκρινήσεις του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου για το σπίτι που νοικιάζει ο Αλ. Τσίπρας στο Σούνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σερβία: Οι φοιτητές κατέθεσαν το ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Οκτωβρίου.
- Wall Street: Περιόρισαν τις απώλειες οι βασικοί δείκτες, παρά το διπλό πλήγμα από πετρέλαιο και AI
- ΗΠΑ: Κυρώσεις σε βάρος της ρωσικής τράπεζας VTB σε σχέση με το Ιράν
- Κίνα: Ο υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι ζητά «εποικοδομητικό διάλογο» με την ΕΕ για το εμπόριο


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.