ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Εύα Μπάση και την κριτική επιτροπή στο My style rocks! Συγκεκριμένα, στο gala της Κυριακής, η Μπέττυ Μαγγίρα δήλωσε ότι ντρέπεται για τα 4αρια, που έδωσαν οι παίκτριες στην Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η οποία έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση.
Η Εύα Μπάση πήρε θέση για το σχόλιο αυτό, λέγοντας: «Στεναχωρήθηκα με αυτά που είπε η κυρία Μαγγίρα…».
«Και λίγα είπα! Δεν επιχειρηματολόγησε καμία για το βαθμό. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει Μπάση μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε πείραξε αυτό που είπα. Εγώ είπα ντρέπομαι για τα τεσσάρια, δεν επιτέθηκα σε εσάς», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.
«Άρα κάνετε κριτική στην κριτική μας και στο βαθμό μας», είπε εμφανώς ενοχλημένη η παίκτρια. «Εσείς πώς κάνετε κριτική σε αυτά που λέμε; Υπάρχει άλλος λόγος και τον έχουμε καταλάβει όλη την εβδομάδα», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.
https://youtu.be/j2EteotsFsw
https://youtu.be/HDVsnESyZYA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαμός στο My Style Rocks: Μεγάλος καβγάς της Μαρίας με τους κριτές (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My style rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια κέρδισε 2.500 ευρώ; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor 3: Δίνουν ποσό – μαμούθ στην Ιωάννα Μπέλλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοβέσι: Επιστολή στην Κομισιόν για την EPPO στην Ελλάδα – Αιχμές για νομοθετικές αλλαγές και κράτος δικαίου
- Πώς η προσπάθεια της Τουρκίας να προσελκύσει επενδυτές στο Λονδίνο ανατράπηκε λόγω πολιτικής αναταραχής
- Άγκυρα: Προκλητική παρέμβαση για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου – Επίθεση στην ελληνική Δικαιοσύνη
- Πόλεμος στο Ιράν: Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο πιέζουν τον Τραμπ για διπλωματική λύση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.