• LIFE&STYLE

    Χαμός στο My Style Rocks: Μεγάλος καβγάς της Μαρίας με τους κριτές (video)

    • NewsRoom


    Μεγάλη κόντρα ξέσπασε στο My Style Rocks ανάμεσα στην Μαρία Λέκα και την κριτική επιτροπή. Η παίκτρια εμφανίστηκε, χωρίς καμία διάθεση, μπροστά στην κριτική επιτροπή  και οι κριτές σχολίασαν την συμπεριφορά της, ενώ η ίδια απέφευγε μέχρι και να τους απαντήσει.

    «Έρχεσαι εδώ με τη μούρη στο πάτωμα και θες εμείς να βλέπουμε τα ρούχα. Με αυτά τα μούτρα που έχεις τώρα, δεν θέλει κανείς να μιλήσει για τα ρούχα σου, δεν έχουν σημασία τα ρούχα. Έρχεσαι μπροστά μας με τη μούρη στο πάτωμα λες και σου έχουμε κάνει κάτι, λες και σε βρίσαμε.

    Τόσο ωραία και γλυκά σου μιλάγαμε χθες και φτάνουμε στον τελικό κι έρχεσαι εδώ σαν πέντε χρονών παιδί που του πήραμε το παγωτό. Σε κοιτάω τόση ώρα και λέω ότι όταν έρθει η σειρά μου δεν θέλω να μιλήσω, αυτό λέω από μέσα μου. Σου έχουμε κάνει κάτι, παιδί μου; Σου μιλάω και κοιτάς κάτω; Ευχαριστώ! Όταν σας ρωτάμε κάτι πρέπει να απαντάτε. Γιατί είσαι έτσι; Γιατί δεν απαντάς;», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

    «Η Μαρία από χθες ξεκίνησε τα μούτρα και σήμερα τα κορύφωσε. Τι σε έχει πιάσει πάλι, πες. Χθες πήρες 4 και δύο τριάρια και νιώθεις αδικημένη; Τι να πω, δεν ξέρω. Χθες ήρθες με ένα ωραίο λουκ και πήρες καλούς βαθμούς. Γιατί έχεις μούτρα σήμερα; Έρχεσαι με προδιάθεση κακή. Το μεταφέρεις αυτό ότι και να φοράς. Δεν θες να απαντήσεις. Δεν είναι ωραίο όμως», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

    «Τι να πω; Και να απαντήσω δεν θα λυθεί το πρόβλημα. Για να ακούω πάλι ότι είμαι γκρινιάρα; Δεν θέλω. Αυτό νιώθω, να υποκριθώ ότι είμαι καλά; Έκανα κάτι για να ζητήσω συγγνώμη; Όταν κάνω, ζητάω συγγνώμη», ήταν τα λίγα σχόλια της Μαρίας Λέκα.

    «Γιατί δεν απαντάς σε μένα που σου μιλούσα πριν; Γιατί αυτή η συμπεριφορά απέναντι μου; Δεν έχετε μάθει να λέτε συγγνώμη για τη συμπεριφορά σας; Εγώ έχω πει τόσες φορές συγγνώμη εδώ πέρα μέσα. Σου μιλούσα και δεν μου μιλούσες, δεν μου απαντούσες καν και είχες ύφος», είπε μεταξύ άλλων και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: My Style Rocks: Ποιος κριτής «κόβεται» λόγω κακής συμπεριφοράς;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπέττυ Μαγγίρα: Ποιες παίκτριες του My Style Rocks έχουν στυλίστα – Πώς το κατάλαβε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love – Spoiler: Αποχώρηση έκπληξη την Παρασκευή (video)



    ΣΧΟΛΙΑ