• LIFE&STYLE

    Boomerang η δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών της Melania για τους αντιπάλους του Trump

    melania


    Γύρισε boomerang για τους αντιπάλους του Trump, η υπόθεση της δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών της Melania Trump από τη New York Post, γεγονός που αποδεικνύει πως η Αμερική έχει αλλάξει. Σε μια προεδρική προεκλογική εκστρατεία, που ήδη ταλανίζεται από σκάνδαλα, όπως ήταν το χακάρισμα των emails, η  παραίτηση της Debbie Wasserman Schultz των Δημοκρατικών και ο πόλεμος του Donald Trump με τους γονείς του δολοφονηθέντος Αμερικανού Μουσουλμάνου στρατιώτη – το δημοσίευμα της New York Post με  γυμνές φωτογραφίες της Melania Trump ήταν το αποκορύφωμα.

    Τη Δευτέρα, λοιπόν, η New York Post ξέθαψε γυμνές φωτογραφίες της συζύγου του Trump από το 1995. Η Melania Knauss (τότε ήταν γνωστή με αυτό το όνομα), σε ηλικία 25 ετών,  είχε φωτογραφηθεί σε ένα κρεβάτι, με το μοντέλο από τη Σκανδιναβία Emma Eriksson. H εφημερίδα ξεκινάει την ιστορία με ιδιαίτερα ειρωνικό τόνο: “Εδώ είναι η πιθανή Πρώτη Κυρία του Έθνους και ακριβώς πίσω της μια άλλη κυρία”.

    Όμως, τα κοινωνικά ήθη σε αυτές τις εκλογές είναι διαφορετικά. Σε προηγούμενους εκλογικούς κύκλους, αν είχαν διαρρεύσει τέτοιες φωτογραφίες θα είχε προκληθεί αμηχανία και επικριτικές δηλώσεις, οι οποίες θα έκαναν λόγο για νεανικές απερισκεψίες. Φέτος, όμως, η καμπάνια του Trump έχει αλλάξει τα δεδομένα και δεν υπήρξαν αντιδράσεις για τα δυο εξώφυλλα (GQ και New York Post). Πολλοί, μάλιστα, ήταν αυτοί που κατέκριναν την Post, γιατί έφερε σε δύσκολη θέση τη Melania Trump.

    Ως αντίδραση στις δημοσιευμένες φωτογραφίες, ο Donald Trump έσπευσε να απαντήσει, λέγοντας πως η σύζυγός του ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της εποχής, κάνοντας πολλές φωτογραφίσεις για γνωστά περιοδικά. Έτσι, έγινε και αυτή η γυμνή φωτογράφιση, ενώ δε δίστασε να δηλώσει πως στην Ευρώπη αυτό το concept ήταν πολύ σύνηθες και δημοφιλές. Την ίδια θέση υποστήριξε φυσικά και ο σύμβουλος επικοινωνίας της καμπάνιας του, Jason Miller, ο οποίος επισήμανε πως η τέχνη είναι μια γιορτή του ανθρώπινου σώματος και δεν υπάρχει τίποτα ντροπιαστικό σε αυτό, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για μια πολύ όμορφη γυναίκα.

    Ενώ ο υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου, μας έχει συνηθίσει σε χλευαστικές και υποτιμητικές δηλώσεις για το γυναικείο φύλο, στην περίπτωση της συζύγου του δεν έχει την ίδια στάση. Συγχρόνως, οι αντιδράσεις των χρηστών των social media για το επίμαχο εξώφυλλο του New York Post δείχνουν πως ίσως η Αμερική να εισέρχεται σε μια λιγότερη πουριτανική εποχή.

    Ιδού οι φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο:

    melania

    melania

    melania

    melania 5 melania4 melania 3

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/gimni-apokalipsi-kolazi-epidoxi-proti-kiria-ton-ipa-melania-trump/63479



    ΣΧΟΛΙΑ