• LIFE&STYLE

    Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους

    • NewsRoom


    Τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Μπιλ Γκέιτς και της Μελίντα Γκέιτς  φαίνεται πως υπάρχει από την αρχή κιόλας της σχέσης του διάσημου ζευγαριού.

    Τα τελευταία 24ωρα και μετά την είδηση – «βόμβα» για το διαζύγιο του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Microsoft και της Αμερικανίδας φιλανθρώπου, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια συμφωνία που έκανε το ζευγάρι και αποκαλύπτει ότι ο Γκέιτς όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται ετησίως με την πρώην σύντροφό του, Αν Γουίνμπλαντ.

    Σύμφωνα με τη συμφωνία που έγινε μεταξύ του Μπιλ και της Μελίντα, ο 65χρονος, με περιουσία που αγγίζει τα 130 δισεκατομμύρια δολάρια, μπορεί να κάνει διακοπές κάθε χρόνο για ένα Σαββατοκύριακο με την Γουίνμπλαντ.

    Η σχέση που είχε ο Μπιλ Γκέιτς με την πρώην αγαπημένη του ήταν ιδιαίτερα δυνατή με αποτέλεσμα να μην έχουν καταφέρει να κόψουν τους μεταξύ τους δεσμούς.

    Με την Αν Γουίνμπλαντ υπήρξαν ζευγάρι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80, ενώ χώρισαν το 1987, τη χρονιά που ο Μπιλ γνώρισε την Μελίντα.

    Τότε η Αν ήταν πιο έτοιμη για γάμο από ό,τι ο Μπιλ, ο οποίος, από το πρωί μέχρι το βράδυ, δούλευε για να χτίσει την αυτοκρατορία της Microsoft. Έκτοτε, οι δυο τους παρέμειναν φίλοι και σε ένα δημοσίευμα στο περιοδικό Time το 1997, ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει: «Όταν σκεφτόμουν εάν θα έκανα πρόταση γάμου στη Μελίντα, τηλεφώνησα στην Αν και ζήτησα την έγκρισή της».

    Η έγκριση δόθηκε και οι πρώην εραστές, με τις ευλογίες της Μελίντα, διατήρησαν τις ετήσιες διακοπές τους, με τον ιδρυτή της Microsoft να περνά ένα Σαββατοκύριακο το χρόνο με την Αν στο παραθαλάσσιο σπίτι της στις όχθες της Βόρειας Καρολίνας.

    Στην ετήσια απόδρασή τους, Μπιλ και Αν απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην παραλία. «Μπορεί να παίζουμε ‘putt-putt’ (βιντεοπαιχνίδι), ενώ παράλληλα συζητάμε για τη βιοτεχνολογία», είχε αναφέρει τότε στη συνέντευξή του ο Μπιλ Γκέιτς.

    Αν Γουίνμπλαντ

    Η Αν, από την δική της πλευρά, έχει δηλώσει: «Μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για τον κόσμο και τον εαυτό μας. Και θαυμάζουμε το πώς δύο νέοι με μεγάλες φιλοδοξίες ξεκίνησαν μια μεγάλη περιπέτεια στο περιθώριο μιας άγνωστης βιομηχανίας και πώς αυτό μας οδήγησε στο κέντρο ενός καταπληκτικού σύμπαντος».

    Ο Μπιλ Γκέιτς και η Αν γνωρίστηκαν το 1984 σε ένα συνέδριο υπολογιστών. Αν και έμεναν σε διαφορετικές πόλεις, άρχισαν να βγαίνουν πρωτότυπα «εικονικά ραντεβού»: δηλαδή πήγαιναν να δουν την ίδια ταινία ταυτόχρονα και να μιλάνε μετά γι’ αυτήν στο κινητό τους.

    Στο δημοσίευμα του περιοδικού Time, η Αν φέρεται να είπε στον Μπιλ Γκέιτς πως η Μελίντα «θα ήταν καλή για εκείνον επειδή είχε πνευματική αντοχή».

    Αν Γουίνμπλαντ

    Η πρώην ερωμένη του Γκέιτς, Αν Γουίνμπλαντ, είναι παντρεμένη με τον ιδιωτικό ερευνητή του Σαν Φρανσίσκο Έντουαρντ Άλεξ Κλάιν, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

    Διαβάστε επίσης:

    Μπιλ Γκέιτς: 6+1 στοιχεία που δείχνουν πόσο εξωφρενικά πλούσιος είναι

    Μπιλ Γκέιτς vs Μελίντα Γκέιτς: Το διαζύγιο και η μοιρασιά των 130 δισ. δολαρίων

    Η Δάφνη Μητσοτάκη και η κόρη του Bill Gates, ο Σταϊκούρας και η μεσαία τάξη, γιατί δεν μπήκαν οι Ολλανδοί στην Πειραιώς και οι σαμπάνιες του Οδ. Αθανασίου



    ΣΧΟΛΙΑ