• LIFE&STYLE

    «Best Friend’s Fear»: Οι επικές αντιδράσεις της Κοκκίνου και του Jerome στις φάρσες του Πούμπουρα

    • NewsRoom

    Έλλη Κοκκίνου


    «Θύματα» του Σάββα Πούμπουρα έπεσαν η Έλλη Κοκκίνου και ο Jerome Kaluta στο χθεσινό επεισόδιο του «Best Friend’s Fear».

    Για τις ανάγκες φωτογράφισης για κυπριακό περιοδικό, η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στη Λίμνη Μπελέτσι. Εκεί άρχισαν να ακούγονται ξαφνικά κραυγές, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν «πλάσματα της λίμνης», τα οποία επιτέθηκαν στο τροχόσπιτο, όπου βρισκόταν η τραγουδίστρια.

    Βέβαια, εκείνη δεν έχασε την ψυχραιμία της, αλλά έριξε καυτό νερό σε εκείνους που δήθεν την απειλούσαν με ένα τσεκούρι.

    Όταν ο Σάββας Πούμπουρας αποκαλύφθηκε, δεν γλίτωσε την έντονη αντίδραση της τραγουδίστριας.

    «Ε, είσαι πολύ μ@λ@#$%», είπε με μεγάλο χαμόγελο η τραγουδίστρια στον παρουσιαστή μόλις εκείνος εισέβαλε στο βανάκι του τρόμου.

    Η συγκεκριμένη φάρσα χαρακτηρίστηκε «στημένη» από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι παρακολουθούσαν σχολιάζοντας κάθε δευτερόλεπτο του επεισοδίου.

    Δεύτερο θύμα φάρσας έπεσε ο Jerome Kaluta, ο οποίος πήγε σε ένα σπίτι φίλου του, ο οποίος μετακομίζει στο εξωτερικό για να δει τα αντικείμενα που επιθυμεί να κρατήσει.

    Εκείνο που δεν γνώριζε όμως ήταν ότι το σπίτι ανήκει σε μία ομάδα αδίστακτων μαφιόζων και πως η επίσκεψη του εκεί θα τον έκανε να τρομοκρατηθεί.

    Jerome

    Όταν είδε τον Σάββα Πούμπουρα και αντιλήφθηκε πως πρόκειται για φάρσα κινήθηκε προς τον παρουσιαστή και άρχισε να φωνάζει και να τον κλωτσά.

    «Τι είναι αυτό ρε μ@λ@#$%; Εμένα βρήκες; Τόσα χρόνια φίλοι, ρε, ο μ@λ@#$%… εμένα βρήκε! Κοίτα που θα πεθαίναμε στο Κορωπί», είπε μεταξύ άλλων ο Jerome Kaluta στον Σάββα Πούμπουρα.



    ΣΧΟΛΙΑ