• LIFE&STYLE

    Bella Hadid: Γυμνόστηθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης


    Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια νέα μόδα (;) στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Πιο συγκεκριμένα, τις μέρες αυτές, πολλά διάσημα μοντέλα  εμφανιστεί με διάφανες μπλούζες, που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία.

    Στην αρχή, η Kendal Jenner, το μοντέλο της οικογένειας των Kardashians, μαγνήτισε τα βλέμματα, φορώντας ένα τελείως see-through μπλουζάκι, που όχι μόνο δεν έκρυβε το στητό στήθος της, αλλά εύκολα μπορούσε κανείς να διακρίνει μέχρι και το piercing στις θηλές της. Σειρά έχει η Bella Hadid, αδελφή της διάσημης Gigi Hadid. H 19χρονη Bella εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αποκαλύπτοντας περισσότερα απ’ότι θα έπρεπε. Επέλεξε να φορέσει ένα διάφανο μαύρο μπλουζάκι, χωρίς εσώρουχο από μέσα. Τα ξένα μέσα κάνουν λόγο για μια statement εμφάνιση. Εμείς τη θεωρούμε απλώς υπερβολική και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Ενδιαφέρουσα, βέβαια, ήταν και η επιλογή του παντελονιού της. Και στις δυο πλευρές, το παντελόνι είναι ανοιχτό και δένεται με δερμάτινα κορδόνια. Το σύνολο ολοκληρώνεται με ένα ζευγάρι μπλε, δερμάτινες μπότες.

    bella hadid

    bella hadid 2

    Η Bella Hadid μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές και τολμηρές εμφανίσεις.  Αν αναλογιστεί κανείς την φετινή της τουαλέτα στο Φεστιβάλ των Καννών, μπορούμε να συμπεράνουμε πως το μοντέλο δεν έχει πρόβλημα να δείχνει διάφορα (κρυφά) μέρη του σώματός της. Εκείνη τη βραδιά τα θέματα συζήτησης ήταν δυο: οι νικητές των βραβείων και το εσώρουχο της Bella που δεν υπήρχε.

    bella hadid 1

    Η Bella Hadid, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει υπάρξει το κεντρικό πρόσωπο σε πολλές καμπάνιες γνωστών οίκων, ενώ έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες. Θεωρείται από πολλούς το νέο αστέρι στο χώρο της μόδας, ενώ το φλας των φωτογράφων αστράφτουν σε οποιαδήποτε εμφάνισή της, ιδίως όταν βρίσκεται κοντά η αδελφή της, Gigi Hadid. Επίσης, πολλές ξένες ιστοσελίδες αναλύουν το κάθε της outfit, είτε πρόκειται για επίσημη εμφάνιση είτε για καθημερινή, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο fashion icon. Συνήθως αποσπά ιδιαίτερα θετικά σχόλια, τόσο για τα ρούχα, όσο και για το πανέμορφο πρόσωπο και σώμα της.

    Αυτή της η εμφάνιση, όμως, στη Νέα Υόρκη μας απογοήτευσε. Ήταν ένα σύνολο άκρως αποκαλυπτικό και ακατάλληλο για μια απλή βόλτα. Το μόνο θετικό στοιχείο ήταν τα μαλλιά της, που τα είχε πιασμένα σε έναν σινιόν κότσο. Βέβαια, επειδή είναι ένα όμορφο μοντέλο, με υπέροχο σώμα, μπορούμε να της συγχωρήσουμε το ατόπημα αυτό.

    bella Bella-Hadid (3) bella-hadid 1 hadid bella

    bella Hadid 3

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/brexit-ke-naftilia-poso-epireazete-status-tou-londinou/60783

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

    http://www.mononews.gr/mikonos-chlidi-xaplostra-ke-antonis-remos/60717



    ΣΧΟΛΙΑ