• LIFE&STYLE

    Άζια Αρτζέντο: Αρνείται τις κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου και εμπλέκει τον Άντονι Μπουρντέν

    αζια-αρτζεντο

    Άζια Αρτζέντο


    Με ένα Δελτίο Τύπου που εστάλη στα ΜΜΕ, η Άζια Αρτζέντο αρνείται κατηγορηματικά ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε ανήλικο και συγκεκριμένα στον 17χρονο -τότε- ηθοποιό, Τζίμι Μπένετ.

    Η Ιταλίδα ηθοποιός υπήρξε από τις πρώτες γυναίκες που κατηγόρησε τον πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό, ενώ αποτέλεσε πρωτοστάτρια στο κίνημα #MeToo. Το νέο σκάνδαλο πυροδότησε κύμα αρνητικών αντιδράσεων αποκαλώντας την «υποκρίτρια», ενώ αμαύρωσε τις προσπάθειες του κινήματος κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης.

    Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα των New York Times, η 42χρονη ηθοποιός πλήρωσε το ποσό των 380.000 δολαρίων στον Τζίμι Μπένετ για διακανονισμό προκειμένου να παραμείνει σιωπηλός για την επίθεση που δέχτηκε από την ίδια το 2013 σε ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ταινίας, στην οποία υποδύονταν μητέρα και γιο.

    https://www.instagram.com/p/ZGykBDIw1F/?

    Η Άζια Αρτζέντο δεν διέψευσε ότι το ποσό δόθηκε, αλλά εξήγησε ότι το έκανε προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά τον Μπένετ, ο οποίος περνούσε μία δύσκολη περίοδο. Μάλιστα, η 42χρονη ισχυρίζεται ότι η ιδέα ήταν του διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν με τον οποίο βρισκόταν σε σχέση, πριν δώσει ο ίδιος άδοξα τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούνιο σοκάροντας όλον τον πλανήτη.

    «Διαψεύδω και απορρίπτω το περιεχόμενο του άρθρου που δημοσίευσαν οι New York Times, το οποίο κυκλοφορεί στα διεθνή ΜΜΕ. Δεν είχα ποτέ συνάψει σεξουαλική σχέση με τον Μπένετ. Είμαι βαθύτατα σοκαρισμένη και συγκλονισμένη, καθώς διαβάζω απόλυτα ψευδείς πληροφορίες».

    View this post on Instagram

    Two weeks without you

    A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

    Επιπλέον, η ίδια υποστηρίζει ότι ο Μπένετ την εκβίαζε εν μέσω του σεξουαλικού σκανδάλου που ξέσπασε στο Χόλιγουντ και ο Μπουρντέν ήταν εκείνος που επέμενε να τακτοποιήσουν το ζήτημα ήσυχα δίνοντας χρήματα στον ηθοποιό, τον οποίο ο σεφ θεωρούσε επικίνδυνο, ώστε να σταματήσει να την απειλεί.

    Η σέλφι στο κρεβάτι και τα μηνύματα με τον Μπουρντέν

    Από την άλλη, το TMZ κάνει λόγο για φωτογραφίες και μηνύματα που υπάρχουν στην κατοχή τους και αποδεικνύουν τις κατηγορίες του Τζίμι Μπένετ εναντίον της Άζια Αρτζέντο. Παράλληλα, η αναφορά της στον Μπουρντέν έχει εξοργίσει την κοινή γνώμη, καθώς εμπλέκει ένα πρόσωπο, που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της.

    Βέβαια, τα πειστήρια του TMZ ρίχνουν φως στην υπόθεση, καθώς στα χέρια του ιστοτόπου υπάρχει μια σέλφι που δείχνει την Αρτζέντο και τον Μπένετ γυμνούς στο κρεβάτι, το 2013, με τα κεφάλια τους ενωμένα, αλλά και συνομιλίες μεταξύ του αδικοχαμένου Μπουρντέν και της Αρτζέντο, όπου η ίδια παραδέχτηκε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή, διαψεύδοντας τον ίδιο της τον εαυτό.

    αζια-αρτζεντο
    Το σέλφι της Άζια Αρτζέντο και του 17χρονου Τζίμι Μπένετ

    Σε ένα από τα μηνύματα, η 42χρονη γράφει πως, «Δεν ήταν βιασμός, αλλά “πάγωσα”. Εκείνος ήταν από πάνω μου. Αργότερα μου είπε ότι είχε σεξουαλικές φαντασιώσεις μαζί μου από 12 ετών».

    Στα μηνύματα που αντάλλασσε με τον Μπουρντέν, αναφέρονταν στον Μπένετ με το συνθηματικό «γάιδαρος». Εκείνος προσπαθούσε να καθησυχάσει την αγαπημένη του, λέγοντάς της ότι, «πληρώνοντας τα χρήματα που της ζητά δεν παραδέχεται την ενοχή της» και ότι η χειρονομία αυτή θα εκληφθεί απλά ως βοήθεια προς μια «βασανισμένη ψυχή» που χρειάζεται χρήματα.

    «Μπορείς βέβαια να του πεις να πάει να γ…. Όπως και να ‘χει, θα είμαι στο πλάι σου», έγραφε ο Μπουρντέν στην Αρτζέντο.

    Η ηθοποιός απάντησε ότι ήταν άφραγκη και δεν μπορούσε να δώσει χρήματα. Ο σεφ, όντας ερωτευμένος με εκείνη, προσφέρθηκε να εξαγοράσει τη σιωπή του νεαρού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Θύμα του Γουάινστιν κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόουζ ΜακΓκόουαν: Ο Άντονι Μπουρντέν είχε ζητήσει βοήθεια πριν αυτοκτονήσει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο μυστικός γάμος της Claire Holt (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ