• LIFE&STYLE

    Ατύχημα για την Μαντόνα πάνω στη σκηνή – Ξέσπασε σε κλάματα

    • NewsRoom

    Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα


    Σε νέα περιπέτεια υγείας μπήκε η Μαντόνα, μετά από ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Παρίσι.

    Αν και τα σόου στο πλαίσιο της Madame X περιοδείας της Μαντόνα δεν μαγνητοσκοπούνται από τους φαν, καθώς πριν μπουν στο χώρο τα κινητά τους τηλέφωνα και οι κάμερες κλειδώνονται σε ειδικές θήκες, μέσα από τα social media οι παρευρισκόμενοι σχολιάζουν και ενημερώνουν τον κόσμο για όλα.

    Μέσα από το Twitter συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι την περασμένη Πέμπτη, η βασίλισσα της ποπ έπεσε την ώρα που τραγουδούσε το «Vogue», καθώς δεν πρόσεξε πού ακριβώς ήταν η καρέκλα στην οποία θα καθόταν με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στο πάτωμα και να χτυπήσει.

    Αμέσως στο πλευρό της έσπευσε ένας από τους χορευτές της προκειμένου να την βοηθήσει να σηκωθεί, ωστόσο στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα από τους πόνους.

    Όπως είναι γνωστό, από την αρχή κιόλας της περιοδείας της, η Μαντόνα υποφέρει από πόνους στο γόνατο και τον μηρό της κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει αρκετές συναυλίες (14 μέχρι στιγμής) ώστε να ξεκουράζει το σώμα της. Παρ’ όλα αυτά η ίδια επιμένει και συνεχίζει την περιοδεία της.

    «Θα την ολοκληρώσω, ό,τι και να γίνει», έγραψε η 61χρονη σταρ στα social media.

    Τον τελευταίο καιρό, η Μαντόνα κυκλοφορεί με την βοήθεια μπαστουνιού, ενώ αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει εξαιτίας των αιφνίδιων ακυρώσεων, καθώς και της καθυστέρησης της έναρξης των συναυλιών της που έχει ως αποτέλεσμα να ολοκληρώνονται συχνά μετά τη 1 το πρωί.

    Πριν από λίγο, μάλιστα, ανακοινώθηκε ότι η αποψινή συναυλία στο Παρίσι ακυρώνεται.



    ΣΧΟΛΙΑ