• LIFE&STYLE

    Μαντόνα: Ακυρώθηκαν και οι τελευταίες συναυλίες λόγω… κορονοϊού

    Η Μαντόνα με την κόρη της, Λούρδη

    Η Μαντόνα με την κόρη της, Λούρδη


    Πρόωρη αυλαία στο Παρίσι λόγω κορονοϊού έριξε η περιοδεία «Madame X» της Μαντόνα που πέρασε από χίλια κύματα.

    Εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού απαγορεύτηκαν και στο Παρίσι οι συναθροίσεις άνω των 1.000 ατόμων με αποτέλεσμα να ακυρωθούν ολοκληρωτικά οι δύο τελευταίες συναυλίες που θα έδινε η Μαντόνα στην γαλλική πρωτεύουσα.

    Αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα στην περιοδεία που από την αρχή ξεκίνησε στραβά. Αναβλήθηκαν συναυλίες και επαναπρογραμματίστηκαν λίγο πριν την έναρξη της περιοδείας στη Νέα Υόρκη, ενώ ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη η βασίλισσα της ποπ στο γόνατο, την ανάγκασε να ακυρώσει περισσότερες από 15 συναυλίες.

    Παρά τα ευτράπελα, η περιοδεία Madame X εξακολουθεί να αποτελεί έναν ξεχωριστό σταθμό στην καριέρα της Μαντόνα, καθώς αυτή τη φορά επέλεξε να εμφανιστεί σε μικρά θέατρα και να εγκατασταθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε κάθε πόλη δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια αίσθηση μεγαλύτερης οικειότητας με τους θαυμαστές της.

    Η επίσημη ανακοίνωση:

    «Μετά από επίσημη ειδοποίηση από το Γραφείο της Αστυνομίας το πρωί με την οποία απαγορεύει όλα τα γεγονότα με συμμετοχή ακροατηρίων άνω των 1.000 ατόμων, η Live Nation εκφράζει τη λύπη της που ανακοινώνει ότι οι τελευταίες δύο συναυλίες Madame X που είχαν προγραμματιστεί πριν από τις 10 Μαρτίου και 11 Μαρτίου υποχρεωτικά ακυρώνονται».

    Συγκεντρώσεις άνω των 1.000 ατόμων απαγορεύθηκαν στη Γαλλία προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του κοροναϊού, ανακοίνωσε χθες, ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν στο τέλος της συνεδρίασης του Συμβουλίου Άμυνας που διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων. «Σε εθνικό επίπεδο, απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες θα ξεπερνούν τους 1.000.

    Οι νομάρχες, τα υπουργεία θα καταρτίσουν έναν κατάλογο εκδηλώσεων που θεωρούνται χρήσιμες για τη ζωή της χώρας: οι διαδηλώσεις θα αποτελέσουν μέρος αυτού, όπως και οι διαγωνισμοί και η χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών», είπε.

    Μέχρι σήμερα, οι συγκεντρώσεις άνω των 5.000 ατόμων είχαν απαγορευτεί έως τα μέσα Απριλίου.



    ΣΧΟΛΙΑ