• LIFE&STYLE

    Αθηνά Οικονομάκου: Υπάρχουν μέρες που κλαίω 10 ώρες (video)

    • NewsRoom
    Η Αθηνά Οικονομάκου στο The 2Night Show, το βράδυ της Τρίτης

    Η Αθηνά Οικονομάκου στο The 2Night Show, το βράδυ της Τρίτης


    Για τη νέα σειρά της Ο Πρώτος από Εμάς, αλλά και για τη ζωή της μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης, στο The 2Night Show.

    Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία σχεδιάζει τα δικά της κοσμήματα, αλλά και ρούχα σε συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη, άνοιξε την καρδιά της και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν μέρες που κλαίει 10 ώρες, εξαιτίας της νέας τηλεοπτικής δουλειάς της.

    Ο λόγος για τη νέα δραματική κομεντί του ΑΝΤ1, με τίτλο Ο Πρώτος από Εμάς, που πραγματεύεται την καθημερινότητα και την αγωνία μιας παρέας έξι ανθρώπων που έρχονται αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο γεγονός που τους συγκλονίζει και αλλάζει τη ζωή τους.

    «Είναι πολύ ωραίο, ενδιαφέρον και βαθιά δραματικό σε πάρα πολλές στιγμές» δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου, μιλώντας για τη σειρά.

    «Σε παίρνουν τα ζουμιά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη λυγίσεις. Επειδή είναι πολύ σύγχρονο και φρέσκο – ακόμα και σε κηδεία να πας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γελάσεις έστω από την ανάγκη σου να το ξορκίσεις – έτσι γίνεται και στη σειρά.

    Εκεί που είναι ακραία δραματική σκηνή, κάτι συμβαίνει με αυτούς τους έξι ανθρώπους και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια» εξήγησε η ίδια.

    Και συνέχισε λέγοντας ότι «Από άποψη υποκριτικής πέρα από τα πρώτα χρόνια που έχω κάνει πολύ δυνατές σειρές με πολύ δύσκολους ρόλους και ήμουν και πιτσιρίκα, πλέον πιο ώριμη και έμπειρη σε αυτή τη δουλειά, θέλω να σου πω ότι έχω ζοριστεί πάρα πολύ.

    Έχουν υπάρξει ημέρες που κλαίω δέκα ώρες τη μέρα και επειδή σου βγαίνει και γίνονται όλα οργανικά, είναι τόσο δυνατό το κείμενο και τόσο καλοί οι ηθοποιοί που παίζω, που ο ένας παίρνει από τα μάτια του άλλου.

    Δεν μου έχει ξανασυμβεί να είναι και οι έξι έτσι. Εμείς κλαίμε με μαύρο δάκρυ και με τη ψυχή μας για να παίξει ο άλλος ηθοποιός κι ας μην είναι το πλάνο σε εμάς. Το έχουμε πονέσει πάρα πολύ».

    Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Φίλιππο Μιχόπουλο

    Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και για το πώς καταφέρνει να ισορροπεί την οικογενειακή και την επαγγελματική της ζωή, η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογήθηκε ότι: «Με δύο παιδιά είναι τέλεια. Στο πρώτο επειδή δυσκολεύτηκα πολύ, είχα φόβο, ανασφάλεια και ενοχές, στο δεύτερο που τα είχα καταπολεμήσει όλα αυτά, βγήκε πιο αβίαστα, είναι πιο ξέγνοιαστο. Το μικρό βλέπει το μεγάλο και παίζουν μαζί».

    Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι από τις μαμάδες που λένε “ωχ παναγία μου δεύτερο παιδί, διπλή κούραση”. Εμένα το δεύτερο παιδί δεν έχω καταλάβει πώς μεγάλωσε. Κύλησε πολύ ομαλά. Πλέον λείπω αρκετά από το σπίτι και η μικρή γκρινιάζει, ενώ ο γιος μου είναι πιο συγκρατημένος».

    Όσον αφορά στο θέμα της οικογένειας και τη σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε: «Δεν είχα προσχεδιάσει το θέμα της οικογένειας, έτυχε. Ήταν ο άνθρωπος που γνώρισα, ήμουν πολύ τυχερή και με την τροπή που πήρε η σχέση, νομίζω ήρθε γρήγορα, ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι, γιατί ξέρω τι γίνεται γύρω μου, οπότε όλα ήρθαν ομαλά, ήρθε το πρώτο παιδί και όταν ένιωσα σίγουρη ήρθε και το δεύτερο».

    Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν θα ήθελε να αποκτήσει τρίτο παιδί, η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Για να δούμε. Τα τρία παιδιά είναι άλλη πίστα, αλλάζουν τα πρακτικά τα παιδιά όμως, είναι μια χαρά».

    Κλείνοντας η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε και σε ένα ατύχημα που είχε πάνω στη σκηνή πριν από μερικούς μήνες στο θέατρο, περιγράφοντας: «Τον περασμένο Μάρτιο έσπασα το γόνατό μου στην μέση της παράστασης και δεν το κατάλαβα. Δεν κατάλαβα ότι είχα σπάσει τον μηνίσκο, το αποτελείωσα. Πήγα στον γιατρό, αλλά δεν χειρουργήθηκα, παραμένει σπασμένο».

    Η πρόταση για την παρουσίαση του Shopping Star

    Τέλος, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει το Shopping Star, το οποίο εν τέλει παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

    Διαβάστε επίσης:

    Αθηνά Οικονομάκου: Γιορτάζει 10 χρόνια με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

    O ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας – Τι συνέβη

    Χωρισμός – βόμβα του Άγγελου Λάτσιου με την Γαία Μερκούρη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ