• LIFE&STYLE

    Αθηνά Οικονομάκου: Γιορτάζει 10 χρόνια με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

    • NewsRoom
    Φίλιππος Μιχόπουλος - Αθηνά Οικονομάκου

    Φίλιππος Μιχόπουλος – Αθηνά Οικονομάκου


    Μια ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, οι οποίοι γιορτάζουν 10 χρόνια κοινής πορείας.

    Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας παρέμειναν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μέσα στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων, ενώ έχουν δημιουργήσει και τη δική τους οικογένεια.

    Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους followers της μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους με τους δυο τους να ανταλλάσσουν ένα φιλί.

    «Σαν σήμερα..πριν από 10 ολόκληρα χρόνια!!!!! Ποιός το φανταζόταν ότι θα τα καταφέρναμε τόσο καλά μωρό μου @feeltheflownow ♥️🙏🏼🧿#happyanniversary #10yearstogether #whenwefirstmet #18082013 #mylove #fteliabeach #mykonos #forever», έγραψε με τους επώνυμους και μη φίλους της να τους εύχονται τα καλύτερα!

    Δες την ανάρτησή της:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο στις 6 Οκτωβρίου του 2018 έχοντας στο πλευρό του όλα του αγαπημένα πρόσωπα.

    Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, που είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους και έχουν συμπληρώσει την ευτυχία τους.

    Διαβάστε επίσης:

    Πωλείται η έπαυλη του Μπομπ Ντίλαν στα Χάιλαντς της Σκωτίας

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

    Σαρώνει το Netflix η πολυβραβευμένη «Ευτυχία»



    ΣΧΟΛΙΑ