• Media

    Τηλεπαιχνίδια, Shows & Ριάλιτι: Τι μας επιφυλάσσει η νέα σεζόν;

    Τηλεπαιχνίδια, σόου και ριάλιτι: Σε αυτό το τρίπτυχο τηλεοπτικού προγράμματος ποντάρει η ελληνική τηλεόραση

    Τηλεπαιχνίδια, σόου και ριάλιτι: Σε αυτό το τρίπτυχο τηλεοπτικού προγράμματος ποντάρει η ελληνική τηλεόραση


    Τηλεπαιχνίδια, σόου και ριάλιτι: Σε αυτό το τρίπτυχο τηλεοπτικού προγράμματος ποντάρει η ελληνική τηλεόραση για να προσελκύσει τηλεθεατές και διαφημιστικές ροές, έχοντας εντάξει στο πρόγραμμά της φυσικά και 31 σειρές με τις δραματικές να υπερτερούν των κωμικών.

    Ο ανταγωνισμός τόσο μεταξύ των καναλιών όσο και με τις υπηρεσίες streaming είναι μεγάλος και η φετινή επένδυση εκτιμάται ως μια από τις υψηλότερες της τελευταίας δεκαετίας.

    Στον Alpha θα συνεχίσει το «Just the 2 of us» στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, με τον Νίκο Κοκλώνη σταθερά στη θέση του παρουσιαστή τον οποίο θα πλαισιώνει η κριτική επιτροπή που θα συναπαρτίζουν η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Καίτη Γαρμπή.

    Το κανάλι θα εντάξει στο πρόγραμμά του και το τηλεπαιχνίδι «Το πιο μεγάλο παζάρι» το οποίο επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια ανανεωμένο για να μοιράσει μεγάλα δώρα. Το ιστορικό τηλεπαιχνίδι της μικρής οθόνης επιστρέφει για τρίτη φορά και στην τέταρτη αυτή παρουσία του, σε τέταρτη διαφορετική δεκαετία και τρίτο διαφορετικό κανάλι, θα αποκτήσει τον τρίτο του παρουσιαστή, μετά τον Ανδρέα Μικρούτσικο (δύο φορές) και την Ντορέτα Παπαδημητρίου.

    Ο Ηλίας Βρεττός θα αναλάβει να βοηθήσει τους παίκτες να κερδίσουν ενώ εκείνοι θα παίρνουν το ρίσκο. Στο πλευρό του Ηλία Βρεττού θα βρίσκεται ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

    Secret Song, με τη Ναταλία Γερμανού και τη βαριά κληρονομιά του Νίκου Αλιάγα

    Το Secret Song, ένα πρότζεκτ το οποίο παρουσιάζε εδώ και χρόνια ο Νίκος Αλιάγας στη Γαλλία, αναλαμβάνει η Ναταλία Γερμανού.

    Συνολικά θα βγουν στον αέρα 8 επεισόδια που θα περιλαμβάνει 7 ιστορίες σε καθένα από αυτά που θα αφορούν γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και όχι μόνο χώρο. Καθένας από αυτούς θα κάτσει στο σκοτάδι στην καρέκλα του Secret Song χωρίς ωστόσο να έχει την παραμικρή ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί.

    Αλλά όταν η μουσική θα ξεκινήσει να παίζει και τα φώτα ανάψουν, όλοι θα περιμένουν την αντίδραση του κεντρικού καλεσμένου στο άκουσμα της πρώτης νότας; Πώς θα αισθανθούν όταν δουν γύρω τους γνώριμα, αγαπημένα πρόσωπα;

    Η επένδυση του ANT1 στην ψυχαγωγία

    «Ρουκ Ζουκ»

    Για 7η χρονιά η Ζέτα Μακρυπούλια αναλαμβάνει τη διασκέδαση και τη χαλάρωση του τηλεοπτικού κοινού τις καθημερινές τα μεσημέρια. Το ιστορικό παιχνίδι επιστρέφει στις οθόνες, ανανεωμένο, με ξεχωριστές κατηγορίες αλλά και στόχο να χαρίσει γέλιο.

    5Χ5

    Το 5Χ5 παραμένει στον ANT1 και φέτος την παρουσίασή του αναλαμβάνει ο Θάνος Κιούσης, γνωστός και ως Τόνι Σφήνο, τον οποίο θα δούμε για πρώτη φορά χωρίς την αμφίεσή του.

    «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει να το παρουσιάζει και φέτος και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

    The 2night Show

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα διατηρήσει για 8η σεζόν και το late night show του, εκεί όπου υποδέχεται όλους τους πρωταγωνιστές τόσο της ελληνικής τηλεόρασης.

    «Ράδιο Αρβύλα» – Vinyλιο

    Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης θα βγαίνουν ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη για να σατιρίζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους τρόπο, ενώ ετοιμάζονται για νέα πάρτι με το Vinyλιο.

    Dragons’ Den

    Για δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει και το νέο πρότζεκτ που έφερε ο Σάκης Τανιμανίδης με νέους και παλιούς επενδυτές (Χάρης Βαφειάς, Λέων Γιοχάη, Demetrios Mallios, Τάσος Οικονόμου, Λιλή Περγαντά, Μαρία Χατζηστεφανή).

    Η επιτυχία του Mega

    The Chase

    Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται τους παίκτες που έρχονται αντιμέτωποι με τους Chasers, οι οποίοι φέτος μάλιστα θα είναι 5 και όχι 4.

    Στο DNA του Star το entertainment

    Φάρμα με τον chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο

    Η πρεμιέρα της «Φάρμας» θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και τα γυρίσματα γίνονται εκτός Αθηνών με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

    Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες; Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει ο καθένας κατά την παραμονή του στην Φάρμα, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

    Fame Story

    Το Fame Story επιστρέφει στις οθόνες μέσα από τη συχνότητα του Star και απευθύνεται σε ανθρώπους με ταλέντο, όνειρα και επιμονή που θα φτάσουν στην απογείωση και τη δόξα! Ο Νίκος Κοκλώνης, θα είναι ο παρουσιαστής των live.

    Shopping Star

    Η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε το project και τη θέση της θα πάρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    «Ο τροχός της τύχης»

    «Όποιος γυρίζει, κερδίζει» σύμφωνα με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν για ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό κοινό του Star.

    First Dates

    Το First Dates συνεχίζει και φέτος μετά την περσινή.

    Cash or Trash

    Η Δέσποινα Μοιραράκη με την εμπειρία της και την αγάπη της στις αντίκες, καλεί τον κόσμο να φέρει το παλιό του αντικείμενο και να κερδίσει χρήματα, βάζοντάς το σε δημοπρασία.

    ΣΚΑΪ

    «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»

    Ναυαρχίδα της μεσημεριανής ψυχαγωγίας για το κανάλι θα είναι φέτος ο Μάρκος Σεφερλής στο remake του γνωστού παιχνιδιού αλλά με το στιλ του ηθοποιού.

    Ο Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει, δοκιμάζει και αποφασίζει ποιο είναι το καλύτερο πιάτο και συνεπώς, ποια ομάδα συνεχίζει να παίζει.

    Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν δύο ομάδες των δύο ατόμων που έχουν συγκεκριμένο χρόνο για να εκτελέσουν τη συνταγή που έχουν επιλέξει. Μόνο ο ένας από τους δύο μπορεί να μαγειρέψει, ο άλλος βοηθά και καθοδηγεί. Το αντίπαλο ζευγάρι παρακολουθεί, σχολιάζει και δοκιμάζει το πιάτο των αντιπάλων. Ο κριτής δοκιμάζει τα πιάτα και αναδεικνύει τον νικητή της ημέρας. 1.000 ευρώ κάθε μέρα περιμένουν το νικητήριο ζευγάρι, που έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει και την επόμενη μέρα, έχοντας για αντίπαλο ένα νέο ζευγάρι.

    My Style Rocks

    Ο διαγωνισμός μόδας παραμένει για ακόμα μια χρονιά στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με την κριτική επιτροπή να έχει διαφοροποιήσεις, καθώς τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου φαίνεται ότι θα πάρει η Σοφία Χατζηπαντελή.

    «Ο μονομάχος»

    Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ αναλαμβάνει να παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος. Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται “The Mob”. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100.

    Εάν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob απαντήσει λανθασμένα, αποκλείεται από το παιχνίδι. Όσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Στόχος είναι ο «παίκτης – Μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του Mob και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει!

    Όταν ο «παίκτης – Μονομάχος» ολοκληρώσει τη διεκδίκησή του απέναντι στο Mob, εκτοπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, ένας από τους 100 παίρνει τη θέση του και χρίζεται ο επόμενος Μονομάχος.

    ΕΡΤ

    Switch

    Ένα από τα καινούρια τηλεπαιχνίδια που αναμένεται να δούμε είναι το Switch, το οποίο θα παρουσιάζει η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός σε κάθε επεισόδιο θα υποδέχεται 5 παίκτες. Αυτοί οι 5 ανάλογα με το αν θα απαντήσουν σωστά ή λάθος θα μετακινούνται είτε προς τον αριθμό 1, είτε προς τον αριθμό 5. Νικητής θα είναι εκείνος που θα καταφέρει να μείνει στη θέση 1, μέχρι το τέλος.

    «Πες τη λέξη»

    Για δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει να μεταδίδεται το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» το Σαββατοκύριακο, με τον Γιώργο Καραμίχο να παραμένει στη θέση του.

    Σε κάθε επεισόδιο, δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους έκαστος. Καλεσμένοι διαφορετικής ειδικότητας και ιδιότητας, που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και τη θετική τους ενέργεια σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα.

    «Μουσικό κουτί»

    Το «Μουσικό κουτί» συνεχίζει ακάθεκτο από το 2020 στην ΕΡΤ. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη θα υποδεχτούν και φέτος καλλιτέχνες από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, οι οποίοι μέσα από απροσδόκητες συνεντεύξεις ανακαλύπτουν την playlist της ζωής τους.

    Διαφορετικοί καλεσμένοι τραγουδιστές ή τραγουδοποιοί συναντιούνται κάθε φορά στο στούντιο και, μέσα από απρόσμενες ερωτήσεις-έκπληξη και μουσικά παιχνίδια, αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής πορείας τους.

    Παράλληλα, στην εκπομπή δίνεται βήμα σε νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι εμφανίζονται μπροστά σε καταξιωμένους δημιουργούς, για να παρουσιάσουν τα δικά τους τραγούδια.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο ταλαντούχος Mr Stefanos και το παράπονο της Ανθής Βούλγαρη, ο «αρραβώνας» Κοκλώνη-OPEN που καθυστερεί, οι πονοκέφαλοι του Κωνσταντίνου Ζούλα και οι τελευταίες τηλεοπτικές μεταγγραφές

    «Λευκός καπνός» από Κοκλώνη-Σαββίδη, τι ετοιμάζει ο Κυριακού, ο «Βοναπάρτης» Ζούλας, πώς (δεν) κάλυψε η TV τις φωτιές και τα τελευταία μεταγραφικά νέα στα κανάλια

    Σήριαλ που ξεφυλλίζονται: 7 εμβληματικά βιβλία αναζητούν τηλεθεατές τη νέα σεζόν



    ΣΧΟΛΙΑ