• LIFE&STYLE

    Αστάνα – Ολυμπιακός 1 – 1: Άξιζε τη νίκη η ομάδα του Πειραιά


    Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Καζακστάν ο Ολυμπιακός, ο οποίος άξιζε τη νίκη απέναντι στην Αστάνα με τη συνολική του εμφάνιση. Με το τελικό 1-1 η ομάδα του Πάουλο Μπέντο εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League.Η Αστανά αιφνιδίασε την ομάδα του Πειραιά και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 8’ με γκολ του Ντεσπότοβιτς, στην μοναδική αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού.Με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο, όπου το σχήμα με τις πολλές αλλαγές που παρέταξε ο Μπέντο είχε κάποια προβλήματα, ο Ολυμπιακός μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη καθώς έχασε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

    Από το 20′ και μετά ο Ολυμπιακός κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 30′ με κεφαλιά του Σεμπά, μετά από σέντρα του Μανθάτη. Μάλιστα θα μπορούσε να έχει πάρει το προβάδισμα λίγα λεπτά αργότερα, στο 39′, όταν ο διαιτητής αρνήθηκε να δώσει πέναλτι, σε ανατροπή του Σεμπά από το Μουζίκοφ.

    Και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός έχασε τρομερές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Μάλιστα, στο 85΄οι ερυθρόλευκοι είχα δοκάρι, ενώ με τον Μάρτινς, ενώ ο Καρντόσο έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει στους Πειραιώτες τη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων

    Αστάνα (Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Έριτς, Σίτοφ, Μπεϊσεμπέκοφ, Μαλίι, Λογκβινένκο, Σόμκο, Μακσίμοβιτς, Μουζίκοφ, Τουομάσι (90’+3’ Ναγαργιάν), Ντεσπότοβιτς (82’ Κουλμπέκοφ), Καμπανάνγκα.

    Στον πάγκο: Μόκιν, Άνιτσιτς, Ζουνούσοφ, Ζακιπμπάιεφ, Αλίγεφ.

    Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος, Καμπιάσο (81’ Ρομαό), Μπουχαλάκης, Μανθάτης (64’ Ελιουνούσι), Μάρτινς (90’+1’ Ανδρούτσος), Σεμπά, Καρντόσο.

    Στον πάγκο: Καπίνο, Τσόρι, Φιγκέιρας, Ιντέγε.

    Διαιτητής: Ορέλ Γκρίνφελντ (Ισραήλ)
    Βοηθοί: Ντάνι Καράσικοφ (Ισραήλ), Ρόι Χασάν (Ισραήλ)
    Πρόσθετοι βοηθοί: Λιράν Λιάνι (Ισραήλ), Γκάι Μπέργκερ (Ισραήλ)
    Τέταρτος: Νταβίντ Ελίας Μπίτον (Ισραήλ)

    Γήπεδο: «Astana Arena»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ & Παναθηναικός στο UEFA Europa League & ο ελληνικός εμφύλιος του ΝΒΑ μόνο στον OTE ΤV:

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όμιλος ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Ολυμπιακός: Συνεχίζουν μαζί δυναμικά για τα επόμενα δύο χρόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ολυμπιακός – UNICEF: Ντύσου «Θρύλος για μια ζωή»



    ΣΧΟΛΙΑ