• LIFE&STYLE

    Πανηγύρι στα social media για την κόντρα Λαζόπουλου – Άδωνι

    Λάκης Λαζόπουλος Λαζοπουλοσ Λαζοπουλος

    Λάκης Λαζόπουλος


    Πρώτο θέμα συζήτησης και σχολιασμού έγινε το βράδυ της Τρίτης στα social media η κόντρα του Λάκη Λαζόπουλου με τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο τελευταίος επιχείρησε να μπει στο θέατρο Βέμπο, από όπου μεταδιδόταν η εκπομπή του γνωστού κωμικού «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», προκειμένου να παρέμβει, κάτι όμως που δεν του επετράπη.

    Διαβάστε: Λαζόπουλος για Άδωνι: Εσύ έγλυφες την χούντα

    Άλλωστε, το θέμα έφερε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω Twitter, αναρτώντας φωτογραφία από το εξωτερικό του θεάτρου λίγο μετά τις 10 το βράδυ και ανακοινώνοντας: «Έφθασα…», ενώ ένα τέταρτο αργότερα έγραψε το εξής tweet: «Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης…».

    Τα σχόλια στο Twitter έδιναν κι έπαιρναν, με άλλους να στηλιτεύουν την άρνηση  του Λάκη Λαζόπουλου να δεχθεί την παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ, και άλλους να σχολιάζουν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης προηγουμένως είχε εμφανιστεί μέσα σε λίγες ώρες σε τρία δελτία ειδήσεων τριών διαφορετικών καναλιών, και ήθελε να κάνει άλλη μία τηλεοπτική εμφάνιση.

    Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά tweets της βραδιάς:



    ΣΧΟΛΙΑ