Menu

Πέτρος Παναγιωτίδης (Castor Maritime): Η επένδυση στην Marlow Navigation ανέρχεται σε 126 εκατ. δολάρια

Media

Μπαίνουν Netflix δύο σειρές του ΑΝΤ1

Παιχνίδια Εκδίκησης
Comments

Οι δύο αγαπημένες σειρές του ΑΝΤ1 «Παιχνίδια Εκδίκησης» και «Γιατί Ρε Πατέρα;» ετοιμάζονται για το «ταξίδι» τους στο Netflix, Ελλάδας και Κύπρου. Οι δύο νέες προσθήκες έρχονται να πλαισιώσουν την ήδη ισχυρή παρουσία ελληνικού περιεχομένου του ΑΝΤ1 στο Netflix, δίπλα στα επιτυχημένα σήριαλ «Σέρρες», «Σέρρες 2», «Σώσε Με», «Ζωή» και «Είμαι η Τζο», τα οποία έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού.

Οι συνδρομητές του Netflix, σε Ελλάδα και Κύπρο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τoν Α΄ Κύκλο (20 επεισόδια) της σειράς «Παιχνίδια Εκδίκησης» από τις 15 Μάρτιου 2026. Ένα ερωτικό δράμα με έντονα συναισθηματικά φορτισμένη πλοκή, ανατροπές και χαρακτήρες που κινούνται στα όρια του πάθους και της σύγκρουσης.

1

Παράλληλα, από τον Ιούλιο του 2026, στο Netflix, Ελλάδας και Κύπρου, θα κάνει πρεμιέρα και η απρόβλεπτη κωμωδία «Γιατί Ρε Πατέρα;» που ξεχωρίζει για το χιούμορ, τις εκρηκτικές ατάκες και τις συνεχείς ανατροπές, που αγγίζουν το σύγχρονο κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο σειρές θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες ταυτόχρονα και στο ANT1+.

Η συνεργασία αυτή ενισχύει περαιτέρω το αποτύπωμα του ΑΝΤ1 και αναδεικνύει τη δυναμική του περιεχομένου του σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων.

Λίγα λόγια για το ερωτικό δράμα «Παιχνίδια Εκδίκησης»

Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας «απλός» χωρισμός μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ο πόνος δεν έχει όρια και οι όρκοι αιώνιας αγάπης καταλήγουν στο απόλυτο χάος; Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της Άγης την απατά με μια πολύ νεότερη γυναίκα, με την ανοχή και την υποστήριξη όσων θεωρούσε κάποτε φίλους της. Πληγωμένη και θυμωμένη με την αφέλειά της, αλλά και με τα ψέματα των γύρω της, θα θελήσει να εκδικηθεί. Θα καταφέρει να ισορροπήσει ανάμεσα στα πρέπει και στην οργή; Μέχρι πού θα φτάσει για να κάνει όσους την πλήγωσαν να πληρώσουν; Μία δυνατή ιστορία προδοσίας, που κόβει την ανάσα.

H σειρά «Παιχνίδια Εκδίκησης» βασίζεται στο format «DOCTOR FOSTER», που δημιουργήθηκε από την Drama Republic και διανέμεται από τα BBC Studios.

Λίγα λόγια για την κωμική σειρά «Γιατί ρε Πατέρα;»

Γιατί ρε Πατέρα;
Γιατί ρε Πατέρα;

Όταν το γνωστό ρεμάλι και νονός της νύχτας, Λευτέρης Τσατσάνης πεθαίνει, αφήνει πίσω του…το απόλυτο χάος. Η κληρονομιά του; Μία χαμένη βαλίτσα με 3 εκατομμύρια ευρώ και ένα κομμωτήριο.

Ποιοι πληρώνουν τη νύφη; Πρώτοι απ’ όλους τα τρία ξεχασμένα τέκνα του Τσατσάνη από τρεις διαφορετικούς γάμους, που αγνοούσαν ο ένας την ύπαρξη του άλλου. Μετά το σοκ της γνωριμίας τους, τα τρία αδέρφια έρχονται αντιμέτωπα με τον Μιχαήλο, ο οποίος εμφανίζεται απειλητικά το ίδιο βράδυ της κηδείας, ζητώντας το μερίδιό του από μία ληστεία που έκανε με τον πατέρα τους.

Η λεία της ληστείας ήταν 3 εκατομμύρια ευρώ! Κι ενώ είχαν συμφωνήσει με τον Τσατσάνη να μοιραστούνε τα χρήματα οι δυο τους, λίγο πριν πεθάνει ο Τσατσάνης τού αποκάλυψε ότι έδωσε όλα τα λεφτά σε ένα από τα τρία του παιδιά. Τα τρία αδέρφια ορκίζονται ότι δεν έχουν ιδέα. Κάποιος, όμως, λέει ψέματα… Ποιος έχει τα 3 εκατομμύρια ευρώ;

Διαβάστε επίσης:

F1: Σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Στον ΣΚΑΪ ο Σάκης Τανιμανίδης και το Dragons’ Den

Χάρης Βαφειάς: Το «παράπονο» για το Dragons’ Den (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξαλλοι στην ΕΡΤ με την εμφάνιση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο “Newsroom” ως θύμα της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Σε υποχρεωτική αργία αρχισυντάκτες και συντελεστές
3.551.346 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Οκτώβριο
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ
Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, το true crime του Αλαφούζου, ο χαμός στο ΕΣΡ, το σώμα της Κλέλιας, το ναυάγιο των «Αρβύλα» και το ταμείο Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Champions League: Paramount+, Amazon και Disney αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη της Ευρώπης – Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Super League: Αλαφούζος, Μαρινάκης, Ηλιόπουλος και Σαββίδης βάζουν τα χρήματα, Deloitte και PwC αναζητούν τη λύση
Eurovision 2027: Στις 9, 11 και 13 Φεβρουαρίου οι εθνικοί ημιτελικοί και ο τελικός – Στη Θεσσαλονίκη το «Sing for Greece»
Στον αέρα η «Οδύσσεια» του Έλον Μασκ: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα 7 λεπτά της ΑΙ ταινίας (video)
Οι σχέσεις Λιόλιου με τα ΜΜΕ, γιατί έφυγε η Κοζάκου από τη Eurovision, η άνοδος του Σκάι και της… Φλυτζάνη, το θρίλερ με το «Ντιμπέιτ» και το δείπνο του Κυριακού
Champions League: Ο τηλεοπτικός πόλεμος έως 150 εκατ. ευρώ με Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Κυριακού, Αλαφούζο και ξένους κολοσσούς