• LIFE&STYLE

    Ωνάσης – Jackie O ξανά στην οθόνη. Δείτε σκηνές από τα γυρίσματα

    • NewsRoom


    Στο νησί του Σκορπιού βρέθηκαν οι ηθοποιοί Katie Holmes και Alexander Siddig. για την αναπαράσταση ενός από τους πιο δημοφιλής γάμους της ιστορίας. Ο λόγος η αναβίωση της σχέσης και του γάμου μεταξύ Αριστοτέλη Ωνάση και Jackie Kennedy μέσα από νέα αμερικανική σειρά που θα προβληθεί μέσα στο 2017.

    Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στον Σκορπιό για τις ανάγκες γυρισμάτων της νέας σειράς και συγκεκριμένα της αναπαράστασης του γάμου, μεταξύ του Έλληνα κροίσου και της πρώην μεγάλης κυρίας της Αμερικής.

    Kennedy Onasis

    Η σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Randy Taraborrelli “After Camelot: A personal history of the Kennedy Family 1968 to the present”.

    onasis-aristoteli1

    Τον Έλληνα εφοπλιστή υποδύεται ο ηθοποιός Alexander Siddig, που γεννήθηκε στο Σουδάν αλλά μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και σπούδασε την υποκριτική τέχνη. Πολλοί ήταν φυσικά αυτή που δυσανασχέτησαν με την επιλογή του μετά την δημοσίευση φωτογραφιών από σκηνές των γυρισμάτων.

    Onasis

    Αντίθετα, όπως σχολιάζουν κριτικοί και αναγνώστες, η επιλογή της Katie Holmes  για τον ρόλο της Jackie Kennedy ήταν καίρια.

    Katie Holmes

    Katie Holmes

    Την προηγούμενη Παρασκευή έγιναν τα γυρίσματα για ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή της Jackie μετά τον χαμό του JFK. Ο λόγος για τον γάμο της με τον θρυλικό Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, στον Σκορπιό.

    tzaki-onasis-2_0

    Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Holmes και Siddig, ως Τζάκι και Αρίστος αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, αγκαλιάστηκαν και έσπασαν πιάτα και φυσικά χόρεψαν, αναπαριστώντας το θρυλικό γάμο στο Σκορπιό, 40 και πλέον χρόνια πριν.

    Στα γυρίσματα βρισκόταν και η μικρή Suri, κόρη της Katie Homes, η οποία έδειξε να απολαμβάνει τα όσα έβλεπε.

    katie holmes

    Η Holmes δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει την Jackie. Το είχε κάνει και το 2011 στη σειρά The Kennedys που κατέγραφε την άνοδο και τον ξαφνικό θάνατο των αδελφών Τζον και Ρόμπερτ.

    Ομολογουμένως, η Holmes φέρνει αρκετά στη Jackie. Δεν ήταν μόνο το σουλούπι, το πρόσωπο και το χτένισμα, αλλά και το φόρεμα, που έμοιαζε πολύ με το νυφικό που είχε φτιάξει ο Valentino για την Jackie πριν 40 χρόνια.

    Η Jackie Kennedy και ο Αριστοτέλης Ωνάσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 1968 στον Σκορπιό, πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου.

    Δείτε σκηνές από τα γυρίσματα:

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/sinechizi-ta-fail-o-apithanos-diachiristis-sto-twitter-tou-tsipra-2/55354

     



    ΣΧΟΛΙΑ