• LIFE&STYLE

    Η Victoria Secret σπάει το κατεστημένο! Αυτό είναι το νέο trend στα σουτιέν

    • NewsRoom


    Βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής επανάστασης στον χώρο της μόδας, και συγκεκριμένα σε αυτό των εσωρούχων. Η επανάσταση αυτή ακούει στο όνομα bralette και είναι η νέα σειρά σουτιέν, όπως μας την παρουσίασε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες- κολοσσούς στον χώρο της μόδας. Το γνωστό brand της Victoria Secret, ίσως της μεγαλύτερης εταιρείας εσωρούχων παγκοσμίως, σπάει τα κατεστημένα και παρουσιάσει στην αγορά την νέα συλλογή σουτιέν που έχουν μόνο ύφασμα χωρίς να εμπεριέχουν κάποια ενίσχυση.
    Victoria's Secret
    Τα bralette είναι τα καινούργια σουτιέν που φαίνεται πως θα αλλάξουν μια για πάντα την μόδα στον χώρο των εσωρούχων, τα οποία είναι σχεδιασμένα μόνο με ύφασμα χωρίς να έχουν κάποια άλλη ενίσχυση. H σεζόν αυτή είναι αφιερωμένη στα bralette, τα οποία φαίνεται πως έχουν ήδη κατακλύσει τα περισσότερα ράφια των καταστημάτων και αποκτώντας ήδη φανατικές θαυμάστριες.
    Παράδοξο, ωστόσο, παραμένει το γεγονός ότι μια εταιρεία που ανέκαθεν δημιουργούσε εξεζητημένα εσώρουχα, πλέον προωθεί ένα διαφορετικό μοντέλο, πλήρως αποτραβηγμένο από το πληθωρικό και αισθησιακό προφίλ που έχει χαρακτηρίσει την γκάμα των εσωρούχων τους.
    Αποτελούν τα bralette δηλαδή μια εναλλακτική λύση για τις γυναίκες που δεν διαθέτουν ένα πληθωρικό μπούστο; Όλα δείχνουν πως η απάντηση είναι ναι. Τα bralette αποτελεί ένα μη δομημένο σουτιέν, το οποίο συνήθως δεν περιέχει φόδρα και καμία στήριξη. Τα σουτιέν αυτά με την απλή δομή προϋπήρχαν στην αγορά, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να γίνουν προϊόντα μαζικής κατανάλωσης. Σήμερα, παρόλα αυτά, τα συγκεκριμένα σουτιέν φαίνεται να προσελκύουν όλο και περισσότερες γυναίκες που αποζητούν μια πιο “απελευθερωμένη” εκδοχή εσωρούχων.
    Bralette
    Πολύ πιθανό είναι να βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής αλλαγής, η οποία οδηγεί σε μια νέα εποχή που ευδοκιμούν τα φυσικά χαρακτηριστικά που διαθέτει μια γυναίκα, χωρίς την προσθήκη τεχνιτών υποστηρίξεων. Βέβαια η αλλαγή αυτή στην αγορά μπορεί να μεταφραστεί και ως μια νέα προσπάθεια των εταιρειών για την αύξηση πωλήσεων μέσα από την διεύρυνση της αγοραστικής πίτας.
    Κατάστημα, Victoria's Secret στο Montreal του Καναδά
    Κατάστημα, Victoria’s Secret στο Montreal του Καναδά

    Τα Bralettes αποτελούν μια πιο ενδυματολογική επιλογή που προσφέρει στις γυναίκες ένα αίσθημα μεγαλύτερης άνεσης, αποπνέοντας έναν αέρα αθλητισμού. Συγκεκριμένα όπως τονίζει ο κ. Kimmay Caldwell, ειδικός στην αγορά των εσωρούχων, το καταναλωτικό κοινό αυτή την στιγμή ψάχνει ένα εσώρουχο το οποίο θα την κάνει να νιώθει πιο άνετη και καλά με τον εαυτό της.

    bras

    Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σουτιέν, που έχουν μεγάλη γκάμα μεγεθών, τα bralette διαθέτουν λιγότερες επιλογές μεγεθών, αφού υπάρχουν κυρίως σε μικρά νούμερα είτε σε πολύ μεγάλα, κάτι που φαίνεται να βοηθάει ιδιαιτέρως τις εταιρείες παραγωγής τους. Τα Bralette έχουν μικρότερο κόστος παραγωγής από τα υπόλοιπα όπως και λιγότερη δουλειά για τους σχεδιαστές.

     

    bralette

    Από την άλλη, υπάρχουν και αρκετές καταναλώτριες, οι οποίες φέρονται να δυσανασχετούν με τις λιγότερες επιλογές σε μεγέθη, καθώς αδυνατούν να βρουν εκείνο που τους ταιριάζει απόλυτα. Επίσης ακόμη περισσότερες είναι εκείνες οι γυναίκες που επιθυμούν να έχουν κάποια υποστήριξη στα σουτιέν τους, για το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα.

    Victoria's Secret Τελικά τα bralette αποτελούν μια απόδειξη για την αλλαγή της νοοτροπίας, ή απλώς μια μόδα που προσπαθεί να μας επιβληθεί; Αυτό είναι μάλλον ένα ερώτημα που μόνο ο χρόνος θα μπορέσει να απαντήσει.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/i-deka-chores-pou-mporis-na-tis-anakalipsis-se-mia-mera-photos/45583



    ΣΧΟΛΙΑ