• LIFE&STYLE

    Αρραβωνιάστηκε η Τζένιφερ Λόρενς – Δείτε τον σύντροφό της

    • Νίκη Καξερή

    Τζένιφερ Λόρενς


    Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει σύντομα η Τζένιφερ Λόρενς, καθώς δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της, Κουκ Μαρόνεϊ. Σύμφωνα με το Page Six, η 28χρονη Οσκαρική ηθοποιός εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου με ένα τεράστιο δαχτυλίδι αρραβώνων να κοσμεί το δάχτυλό της ενώ απολάμβανε το εορταστικό δείπνο της με τον 34χρονο Μαρόνεϊ σε γκουρμέ εστιατόριο με γαλλική κουζίνα στη Νέα Υόρκη.

    «Ήταν μια τεράστια πέτρα. Έδειχναν σαν να γιορτάζουν και οι γύρω τους το συζητούσαν», αναφέρει πηγή της ιστοσελίδας. «Το δαχτυλίδι το πρόσεχες πολύ εύκολα. Κάθονταν πίσω σε μια γωνιά. Εκείνη φορούσε ένα χαριτωμένο μαύρο φορεματάκι με άσπρο πουά», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

    Πριν από μερικές ημέρες, το ζευγάρι είχε βγει και πάλι στο Γουέστ Βίλατζ της Νέας Υόρκης, όπου ο φακός των παπαράτσι τους απαθανάτισε να περπατούν αγκαλιασμένοι στους δρόμους της παγωμένης πόλης.

    Η Τζένιφερ Λόρενς και ο αγαπημένος της διατηρούν σχέση από τον Ιούνιο και από τότε βγαίνουν συνεχώς μαζί, χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

    Μάλιστα, το καλοκαίρι ταξίδεψαν μαζί στο Παρίσι και τη Ρώμη, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Λόρενς παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite» στο New York Festival συνοδευόμενη από τον Κουκ Μαρόνεϊ.

    Τζένιφερ Λόρενς και Κουκ Μαρόνεϊ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ναταλία Γερμανού: «Έκρυβα λυσσασμένα την ηλικία μου… Τώρα τη λέω…»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός – «βόμβα»: Τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ράνια Κωστάκη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και την υιοθεσία (video)



    ΣΧΟΛΙΑ