• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Jennifer Lawrence: Το ιδιαίτερο πρόσωπο του Dior


    Γεννημένη τον Αύγουστο του 1990 στο Louisville του Κεντάκι, η Jennifer Lawrence εκδήλωσε την αγάπη της για την υποκριτική από πολύ μικρή ηλικία. Στα 14 χρόνια της, έπεισε τους γονείς της να μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη προκειμένου να περάσει από οντισιόν σε διάφορα πρακτορεία ταλέντων.

    Αποτέλεσμα εικόνας για jennifer lawrence sexy

    Το 2012, η Lawrence έγινε πασίγνωστη στο ευρύ κοινό ως «Katniss Everdeen», η πρωταγωνίστρια της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη του best seller της Suzanne Collins, The Hunger Games. Η ταινία έσπασε ρεκόρ στο box office την πρώτη εβδομάδα προβολής της και η Lawrence επέστρεψε για τον ρόλο της στα σίκουελ The Hunger Games: Catching Fire το 2013 και Mockingjay Part 1 και 2 το 2014 και 2015.

    Η Lawrence ήταν πρώτη φορά προτεινόμενη για Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία Winter’s Bone (2010) και κέρδισε Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία του David O. Russell Silver Linings Playbook (2012). Η ίδια συνέχισε τη συνεργασία με τον σκηνοθέτη στην ταινία American Hustle, για την οποία και προτάθηκε για τρίτη φορά για Όσκαρ. Το 2015, υπήρξε ξανά υποψήφια για Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία Joy. Στα 25 της, έγινε η νεότερη ηθοποιός στην Ιστορία που είχε κερδίσει τέσσερις προτάσεις για Όσκαρ.

    Συνεχίζοντας τις καλές δουλειές, το 2016 πρωταγωνίστησε στην ταινία X-Men: Apocalypse και στην ταινία επιστημονικής φαντασίας PassengersΤην επόμενη χρονιά έκανε ένα εντυπωσιακό «άλμα» στις ταινίες τρόμου με την ταινία Motherπου έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

    Το 2012, η Jeniffer Lawrence ανακοινώθηκε ως το νέο πρόσωπο του οίκου Dior και έκτοτε ο οίκος πολυτελείας ανανεώνει κάθε χρόνο τη συνεργασία τους.

    «Είναι όνειρο για μένα να αντιπροσωπεύω ένα εμβληματικό brand που είναι συνώνυμο της υψηλής ραπτικής», ανέφερε η ίδια στο WWD σχετικά με τη συνεργασία. Ως επίσημη εκπρόσωπος του οίκου, η Lawrence επιλέγει δημιουργίες του Dior σχεδόν αποκλειστικά.

    Η ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε τρία εξώφυλλα της Vogue, μεταξύ των οποίων το special τεύχος του Σεπτεμβρίου του 2017 για τα 125 χρόνια του περιοδικού. Στο συγκεκριμένο τεύχος, η Lawrence εμφανίστηκε σε 4 διαφορετικά εξώφυλλα, ποζάροντας στον φακό  των Annie Leibovitz, Bruce Weber και Νez & Vinoodh. Αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, ωστόσο, ήταν ένα από τα τέσσερα εξώφυλλα στο οποίο ο Αμερικανός καλλιτέχνης John Currin ζωγράφισε το πορτραίτο της 26χρονης ηθοποιού να φορά ένα φόρεμα Miu Miu. Έχει εμφανιστεί επίσης στα εξώφυλλα του τεύχους Σεπτεμβρίου το 2013 καθώς και του Δεκεμβρίου το 2015.

    Η διάσημη ηθοποιός έχει επίσης δημιουργήσει το ίδρυμα Jennifer Lawrence Foundation, το οποίο μέσα από φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, κοινωνικά event και δωρεές, βοηθά οργανισμούς που στηρίζουν κακοποιημένους νέους, ανθρώπους με νοητικές δυσκολίες και ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ιατρική περίθαλψη.



    ΣΧΟΛΙΑ