• LIFE&STYLE

    Ράνια Κωστάκη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και την υιοθεσία (video)

    • NewsRoom

    Ράνια Κωστάκη, ραδιοφωνικός παραγωγός


    Σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη, η Ράνια Κωστάκη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από τα 18 της κιόλας χρόνια.

    Η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» πως έχει υποβληθεί σε 7 χειρουργεία, καθώς υποφέρει από ενδομητρίωση. Πρόκειται για μια επιθετική μορφή της πάθησης, που όπως εξήγησε δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορέσει να κάνει δικό της παιδί.

    Με αφορμή την συνέντευξη, η Ράνια Κωστάκη θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για την ενδομητρίωση προκειμένου να βοηθήσει και τις γυναίκες που βρίσκονται στη θέση της. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις ερωτήσεις που δέχεται συνεχώς σχετικά με το πότε θα γίνει μητέρα, ερώτηση που συχνά γίνεται στις γυναίκες δημιουργώντας αμηχανία.

    «Από τα 18 μου μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία. Τώρα κοντεύω στα 40. Πρόσφατα έκανα το έβδομο χειρουργείο. Μετά το τελευταίο ο γιατρός μου είπε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω παιδί.

    Αυτή η πάθηση που έχω είναι ενδομητρίωση και αυτή τη στιγμή υποφέρουν από αυτή την πάθηση 180 εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο.

    Εγώ έχω την πιο επιθετική μορφή της και ουσιαστικά κάνει επίθεση σε όλο το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας.

    Ακόμη κι αν χειρουργηθείς μπορεί να ξαναεμφανιστεί ακόμη και μέσα σε ένα μήνα», εξομολογήθηκε η ραδιοφωνική παραγωγός.

    Επιπλέον, αποκάλυψε πως επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδί και έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να προχωρήσει σε υιοθεσία, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία, όπως διευκρίνισε η ίδια.

    Άλλωστε, η Ράνια Κωστάκη πιστεύει πως η μητρότητα ξεκινάει όταν μια γυναίκα κρατάει στην αγκαλιά της ένα παιδί.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Οι παίκτες που προκρίθηκαν (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Παπουτσάκη: Eπιπλοκή στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε (video)



    ΣΧΟΛΙΑ