• LIFE&STYLE

    Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητώ συγγνώμη, ίσως τότε να ήμουν κι εγώ θύτης» (video)

    • NewsRoom

    Απόστολος Γκλέτσος


    Με αφορμή το «τσουνάμι» καταγγελιών για λεκτική και σεξουαλική βία εις βάρος ηθοποιών στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Απόστολος Γκλέτσος εξομολογήθηκε ότι ερήμην του ενδέχεται να έχει υπάρξει και ο ίδιος θύτης.

    Μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Tik Talk του ALPHA, ο Απόστολος Γκλέτσος επί τη ευκαιρία εκμυστηρεύτηκε ότι οι καταγγελίες τον έκαναν να αναλογιστεί αν και ο ίδιος στο παρελθόν έχει ξεπεράσει τα όρια και έχει προσβάλει χωρίς να το έχει αντιληφθεί.

    «Με αυτήν την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν κατάλαβα. Σαφώς μπορεί να έχω κακομιλήσει ή ως πρωταγωνιστής ένα κορίτσι έρχεται να πει κάποιες ατάκες, της λες το βράδυ θα βγούμε κι αυτή για να μην χάσει το ρολάκι ή για το αυξήσει, γιατί συμβαίνει κι αυτό, κι εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση.

    Τώρα που το σκέφτομαι έχει γίνει δύο φορές. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί που πρέπει να ήμουν και δέκα χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

    «Και ζητάω συγγνώμη, αν έχει γίνει. Έχω δύο πράγματα συγκεκριμένα στο μυαλό μου. Δεν μου είπε κάποια ότι έγινε αλλά το λέω τώρα με αυτήν την ευκαιρία. Το σκέφτομαι τώρα και λέω αυτές οι δύο στιγμές μπορεί να ήταν έτσι, να καταπιέστηκαν δύο ψυχές και να μην το ήθελαν. Είναι συγκεχυμένα και πολύ ρευστά τα πράγματα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να ζητήσεις συγγνώμη», κατέληξε.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ελεύθερος μετά τη σύλληψή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Τι συνέβη

    Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες καταγγελίες από Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη – Έρχονται άλλες 14

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τι ανέβασε στα social media μετά την καταγγελία της συζύγου του



    ΣΧΟΛΙΑ