ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η σύντροφός του, μετά τη σύλληψή τους στο Περιστέρι.
Ο γνωστός παρουσιαστής συνελήφθη την Πέμπτη, έπειτα από τυχαίο έλεγχο της ΔΙΑΣ, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του, μετά από καταδίκη του ερήμην για συκοφαντική δυσφήμηση.
Παράλληλα, ένταλμα που αφορούσε οικονομικές παραβάσεις εκκρεμούσε εις βάρος της συντρόφου του, η οποία επίσης συνελήφθη.
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ τόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος όσο και η σύντροφός του αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ θα κληθούν εν ευθέτω χρόνω για επίλυση των διαφορών τους.
Διαβάστε επίσης:
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τι ανέβασε στα social media μετά την καταγγελία της συζύγου του
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.