• LIFE&STYLE

    Αποχώρηση – σοκ από το My Style Rocks (video)

    • Νίκη Καξερή

    Τα κορίτσια του My Style Rocks


    Οι πανέμορφες διαγωνιζόμενες του My Style Rocks μεταμορφώθηκαν σε «Fashion Icons» στο Gala της Παρασκευής. Κάποιες ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν με το στυλ τους, ενώ κάποιες άλλες απογοήτευσαν τους κριτές. Guest judge της βραδιάς ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία εξέφρασε εμπεριστατωμένα την άποψή της για κάθε outfit, ενώ δε δίστασε να διαφωνήσει με την κριτική επιτροπή.

    Αυτή τη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε τέσσερις παίκτριες με χαμηλή βαθμολογία, αντί για τρεις, οι οποίες ήταν η Έλλη Γελεβεσάκη, η Πατρίτσια Κόρφα, η Κωνσταντίνα Σουλτάτη και η Κυριακή Τσανικίδη, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε Gala.

    Τα κορίτσια επέλεξαν να «σώσουν» την Πατρίτσια με αποτέλεσμα οι υπόλοιπες τρεις διαγωνιζόμενες να τεθούν στην κρίση των κριτών.

    Τελικά, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισαν να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Έλλη Γελεβεσάκη. Αντίθετα, νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα, η οποία έλαβε και πάλι το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο Νίκος Μουτσινάς σώζει την χαμένη τιμή του Open

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεαματικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ισοφάρισε το ρεκόρ του! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος αποχώρησε από το Project Runway Greece; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ