• LIFE&STYLE

    Ποια παρουσιάστρια είναι guest judge στο My Style Rocks Gala;

    • Νίκη Καξερή
    σπυροπουλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Στο My Style Rocks Gala που θα παρακολουθήσουμε αύριο το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της μία ιδιαίτερα λαμπερή παρουσίαστρια του σταθμού. Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία θα αναλάβει καθήκοντα guest judge και θα εκφράσει τη γνώμη της πάνω στις ενδυματολογικές επιλογές των κοριτσιών ανάλογα με το concept της ημέρας.

    Πρόκεται για μια γυναίκα με αναγνωρισμένο στυλ, με προσεγμένη πάντα εμφάνιση και σικ επιλογές. Φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε αναμνήσεις με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. H ατμόσφαιρα του Gala της θύμισαν παλαιότερες συμμετοχές της σε διαγωνισμούς ομορφιάς, αλλά και σόου που είχε παρουσιάσει με επιτυχία.

    Η ίδια αισθάνθηκε αμέσως πολύ άνετα με τους άλλους τρεις κριτές, τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Κουδουνάρη, ενώ σε στιγμές διαφώνησε μαζί τους για την κριτική και την βαθμολογία. Το στυλ των κοριτσιών την εξέπληξε, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Και είπε πολλά… Η συνέχεια επί της οθόνης.

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Τατιάνα Στεφανίδου
    Τατιάνα Στεφανίδου, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Μπέττυ Μαγγίρα και Στέλιος Κουδουνάρης
    Τατιάνα Στεφανίδου
    Τατιάνα Στεφανίδου
    Τατιάνα Στεφανίδου
    Τατιάνα Στεφανίδου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Καινούργιου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει πάνω στο σκάφος της (pic + video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτη γκάφα της Ερμίδου: Αποκάλυψε ποιες βρίσκονται στον τελικό του GNTM (video)



    ΣΧΟΛΙΑ