• LIFE&STYLE

    Το απίστευτο βλέμμα του Mourinho όταν πιάνει στα πράσα δημοσιογράφο να κοιμάται στη συνέντευξη Τύπου (video)

    • NewsRoom


    “Πάγωσαν” όλοι όταν ο γνωστός για τις “εκρήξεις” του ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπoυ, Jose Mourinho, έπιασε στα πράσα δημοσιογράφο να κοιμάται του καλού καιρού στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Σούπερ Καπ Αγλλίας (Community Shield). Ο Πορτογάλος προπονητής κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν με τη Manchester United και είχε τα κέφια του στη συνέντευξη Τύπου, όταν ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι ένας από τους παριστάμενους είχε αποκοιμηθεί!

    Ο manager Manchester United διέκοψε τις δηλώσεις του και απευθυνόμενος στους υπόλοιπους δημοσιογράφους έδειξε τον “άτυχο” συνάδελφό τους λέγοντας: “Κοιτάξτε τον κύριο στην τελευταία σειρά πίσω – πίσω που κοιμάται σαν άγγελος”. Αμέσως χαμογέλασε και όλοι έσκασαν τα γέλια.

    Για την ιστορία στην επίσημη πρεμιέρα του Mourinho στον πάγκο της, η κυπελλούχος Αγγλίας Manchester United νίκησε την πρωταθλήτρια Leceister του Ranieri με 2-1. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο νέος σούπερ σταρ των “Κόκκινων Διαβόλων”, Zlatan Ibrahimovic, με κεφαλιά.

    zlatan ibrahimovicTο σκορ είχε ανοίξει για τη Manchester ο Jesse Lingard με εξαιρετική ατομική προσπάθεια στο 32′ και απάντησε για τις “Αλεπούδες” ο Jamie Vardy στο 52′, μετά από τραγικό λάθος του Felaini. H κεφαλιά του σπουδαίου Zlatan στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης έμελλε να κρίνει τον αγώνα και τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Αγγλία.

    manu

    Απολαύστε την αντίδραση του Πορτογάλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο video που ακολουθεί:

    https://www.youtube.com/watch?v=xg1ZvZnZJJc



    ΣΧΟΛΙΑ