• LIFE&STYLE

    Η όμορφη γιατρός της Chelsea πήρε την εκδίκησή της: Αποζημίωση 6,5 εκατ. για τη «χολή» Mourinho (Video)

    • NewsRoom

    Jose Mourinho


    O Jose Mourinho έζησε μια από τις πιο ντροπιαστικές, εκτός γηπέδων, ήττες της ζωής του. Αιτία αυτής ήταν, το περιστατικό που συνέβη στην περσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Premier League, μεταξύ του ιδίου και της γιατρού της ομάδας, Eva Carneiro. Η κ. Carneiro, η οποία είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Eden Hazard, ο οποίος είχε τραυματιστεί, αντιμετώπισε την οργή του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος σύμφωνα με τη γιατρό την αποκάλεσε «κόρη πόρνης».

    Mourinho- Carneiro

    Τις επόμενες εβδομάδες, η Carneiro απομακρύνθηκε από τη θέση της, πληρώνοντας κατά πολλούς τη διαμάχη της με τον Mourinho, ο οποίος ακόμη και μπροστά στις κάμερες αναφέρθηκε με υποτιμητικά σχόλια για την ποδοσφαιρική της αντίληψη.

    Eva-Carneiro

    Η γεννημένη στο Γιβραλτάρ 42χρονη γυναίκα, ξεκίνησε αυτόματα τις διαδικασίες σέρνοντας στις δικαστικές αίθουσες, τόσο την Chelsea όσο και τον Mourinho, με μια σειρά από κατηγορίες.

    Η υπόθεση εκδικάστηκε τελικά τη Δευτέρα στο Λονδίνο, με τις δύο πλευρές να αναζητούν μια συμβιβαστική λύση όμως η Carneiro αρνήθηκε αρχικά το ποσό των 2 εκατ. ευρώ ενώ στη συνέχεια οι δικηγόροι της παρουσίασαν και νέα στοιχεία με μηνύματα και emails, τα οποία επιβάρυναν ακόμα περισσότερο τις θέσεις των Mourinho και Chelsea.

    Τελικά, λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης, η Chelsea συμφώνησε να καταβάλλει το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ στην Carneiro, εκδίδοντας μάλιστα και μια ανακοίνωση, όπου ζητά συγγνώμη για όλα όσα συνέβησαν.

    Συγγνώμη δεν ζήτησε ο Jose Mourinho, ο οποίος προς έκπληξη όλων δέχθηκε να βρεθεί στο δικαστήριο αλλά δεν συνάντησε ούτε στιγμή την Carneiro. Για λογαριασμό του απάντησε η Chelsea αναφέροντας χαρακτηριστικά:

    «Ο σύλλογος μετανιώνει για όσα συνέβησαν και οδήγησαν την κ. Carneiro στην απόφαση να φύγει από το σύλλογο. Ζητάμε συγγνώμη από την ίδια και την οικογένειά της για όλη την αναστάτωση που δημιουργήσαμε. Θέλουμε να αποσαφηνίσουμε πως το να μπει ένας γιατρός γρήγορα στο γήπεδο, σημαίνει πως ακολουθεί τους κανόνες του ποδοσφαίρου και είναι η καίρια ευθύνη των γιατρών προς την ασφάλεια των παικτών.

    Eva-Carneiro

    Η κ. Carneiro έβαζε πάντα το καλό των ποδοσφαιριστών της Chelsea πάνω απ’ όλα. Θέλουμε να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην μελλοντική της καριέρα.

    Ο Jose Mourinho επίσης ευχαριστεί την κ. Carneiro για την έξοχη και αφοσιωμένη δουλειά της ως πρώτη γιατρός της ομάδας και της εύχεται μια επιτυχημένη καριέρα».

    Jose-Mourinho

    Ο Mourinho εξερχόμενος από το δικαστήριο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο ενώ αρνήθηκε να πει γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη. Σύμφωνα πάντως με όσα διέρρευσαν, ο Πορτογάλος αρνούνταν μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι αποκάλεσε «κόρη πόρνης» την Carneiro και πως η μοναδική φράση που χρησιμοποίησε πάνω στον εκνευρισμό του ήταν «son of bitch», η οποία, όπως ισχυρίστηκε είναι συνηθισμένη να ακούγεται στον χώρο των γηπέδων.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/i-petreleoparagogos-norvigia-katargi-ola-ta-aftokinita-me-kafsimo-venzini-i-diesel/51736

    Δείτε επίσης:

    http://www.mononews.gr/mathimata-gimnastikis-apo-tin-guru-tou-fitness-tous-1-ekat-followers/51752



    ΣΧΟΛΙΑ