• LIFE&STYLE

    Jose Mourinho για Brad Pitt: Είναι άχρηστος, διάλεξε την Angelina αντί για την Aniston

    • NewsRoom


    Ο γνωστός για το θυελλώδες των αντιδράσεών του, Jose Mourinho, δεν άντεξε και “στόλισε” τον Brad Pitt για τις επιλογές του στις σχέσεις με τις λαμπερές γυναίκες που είχε -και έχει- κατά καιρούς στο πλάι του. Όχι δεν ήταν μία ακόμη εκρηκτική αντίδραση του Special One για το εκκωφαντικό διαζύγιο του ηθοποιού με την Αngelina Jolie, αλλά το αυθόρμητο σχόλιό του στη θέα της (πρώην) Jennifer Aniston.

    Jennifer Aniston
    Jennifer Aniston

    Ο Mourinho  βρισκόταν σε περιοδεία με την Chelsea στις ΗΠΑ όταν είχε μια απρόσμενη συνάντηση με την Jennifer Aniston σε ξενοδοχείο στην Sunset Boulevard της Καλιφόρνια. Ήταν λίγο μετά το χωρισμό της από τον Brad Pitt και σύμφωνα με περιγραφές που περιέχονται στο νέο βιβλίο ‘Jose Mourinho: Up Close and Personal’, ο Πορτογάλος προπονητής έπαθε σοκ όταν αντίκρυσε την υπέροχη Jennifer.

    “Καθόμουν με τον Mourinho που μου μιλούσε για τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Βραζιλία που ήταν σκέτη καταστροφή. Ξαφνικά, οι ιστορίες του από τις διακοπές κόπηκαν. Και όχι μόνο αυτό, ολόκληρη η ομάδα της Chelsea έπεσε σε σιωπή. Έκπληκτα μάτια χάζευαν, σαγόνια έπεφταν και κάθε άντρας είχε κοκαλώσει”, περιγράφει γλαφυρά τη στιγμή ο συγγραφέας. “Αυτή ήταν η επίδραση που είχε η Jennifer Aniston!!”

    Jennifer Aniston
    Jennifer Aniston

    Ο Brad Pitt είχε παρατήσει την Aniston, έναν χρόνο νωρίτερα, όταν είχε ξεκινήσει τη σχέση του με την Angelina Jolie. “Διάολε!! Μα τι άχρηστος αυτός ο Brad Pitt!!”, φέρεται να φώναξε ο Mourihno και έδωσε και λίγο ποδοσφαιρικό τόνο στο σχόλιό του: “Jennifer Aniston 1- Angelina Jolie 0.”

    Brad Pitt
    Brad Pitt

    Μετά την είδηση του διαζυγίου του Brad Pitt με την Angelina Jolie οι φήμες για τις αντιδράσεις της Jennifer Aniston έχουν οργιάσει με το διαδίκτυο να γεμίζει με ατάκες και φωτογραφίες της Aniston να “πανηγυρίζει” και πολλούς να ισχυρίζονται ότι “η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο”.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/psichologiko-rakos-o-brad-pitt-perpatai-monos-mesa-sto-spiti-tou/76540



    ΣΧΟΛΙΑ