• LIFE&STYLE

    Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Ιδού το προσκλητήριο του γάμου τους

    • NewsRoom
    ρεμος-μποσνιακ

    Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος


    Σε λιγότερο από ένα μήνα θα τελεστεί ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ και το προσκλητήριο του γάμου τους είδε το φως της δημοσιότητας, αφού ήδη εστάλη στους περίπου διακόσιους καλεσμένους της πιο σημαντικής βραδιάς του ζευγαριού.

    Η λευκή πρόσκληση γράφει: «Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας, το γάμο μας, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19.00, στην Βαρυπόμπη. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα».

    Ακολουθούν με μεγάλα μαύρα γράμματα τα μικρά ονόματα του ζευγαριού και με μικρότερα αυτό της κόρης τους, Ελένης, η οποία θα είναι παρανυφάκι όπως είχε πει ο Αντώνης Ρέμος στην ραδιοφωνική του εκπομπή, ενώ στη συνέχεια, παρατίθενται τα ονόματα των τεσσάρων κουμπάρων.

    Όσο για τον χώρο της δεξίωσης, αυτός δεν είναι άλλος από το εντυπωσιακό κτήμα του κυρίου Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυπόμπη, με προσκεκλημένους μόλις διακόσια άτομα, αριθμός πολύ μικρός αν πάρουμε ως δεδομένο τον ευρύτατο κοινωνικό κύκλο του Αντώνη Ρέμου.

    Ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα είναι και ο ένας από τους τέσσερις κουμπάρους που επέλεξε το ζεύγος για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους.

    Οι άλλοι τρεις θα είναι ο ισχυρός άνδρας του Nammos Γιάννης Παπαλέκας, ο επιστήθιος φίλος του Αντώνη Κώστας Πηλαδάκης και η κολλητή της Υβόννης, Μαρία Μπεκατώρου.

    Ο γάμος θα γίνει μέσα στο εκκλησάκι του κτήματος και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η δεξίωση που αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πάρτι. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα είναι ηχηρά ονόματα από τον χώρο του εφοπλισμού και των επιχειρήσεων αλλά και κολλητοί φίλοι του ερμηνευτή όπως ο Ζαννής Φρατζέσκος με τη σύζυγό του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία γάμου (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύεται ο Αντώνης Ρέμος – H πρόταση γάμου στην Υβόννη Μπόσνιακ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ