• LIFE&STYLE

    Αντώνης Λαιμός-Μαρίκα Αράπογλου: Όλες οι λεπτομέρειες για τον εφοπλιστικό γάμο της χρονιάς (pics)

    Μαρίκα Αράπογλου και Αντώνης Λαιμός


    Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον γάμο της χρονιάς μεταξύ του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού και της αγαπημένης του, Μαρίκας Αράπογλου, στο γραφικό χωριό Πάπιγκο των Ιωαννίνων.

    Μετά τον πολιτικό γάμο, ο Αντώνης Λαιμός και η Μαρίκα Αράπογλου θα πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό, σε έναν ειδυλλιακό χώρο ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, ενώπιων συγγενών, φίλων και σημαντικών προσωπικοτήτων από τον εφοπλιστικό, επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο.

    Υψηλοί προσκεκλημένοι αναμένεται να φτάσουν από Αθήνα για να παραστούν στην πιο σημαντική στιγμή του ζευγαριού που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα την περιοχή, καθώς σκοπεύει να κάνει και άλλες επενδύσεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ipeirotika.gr από καλλιτεχνικούς κύκλους των Αθηνών, από τον γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα πρώτο όνομα της μουσικής σκηνής της χώρας. Και αυτός είναι ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος θα τραγουδήσει στον γάμο αναλαμβάνοντας το ελληνικό ρεπερτόριο μιας και για το ξένο θα υπάρχει ακόμη ένα γνωστό όνομα.

    Οι προετοιμασίες κινούνται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς δεκάδες συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς ώστε όλα να είναι έτοιμα για τους καλεσμένους. Η επιλογή του ζευγαριού να γίνει ο γάμος στο Πάπιγκο δεν είναι τυχαία. Οι δυο τους εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά του πανέμορφου χωριού του Ζαγορίου και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς. Άλλωστε, ο εφοπλιστής πριν από περίπου ενάμισι χρόνο αγόρασε μία έκταση αρκετών στρεμμάτων με απώτερο στόχο να κατασκευάσει μια πολυτελή κατοικία.

    Όλες οι κατασκευές που γίνονται είναι λυόμενες, αλλά πολυτελέστατες, όπως μεταδίδει το epiruspost, ενώ υπάρχει μέριμνα ώστε ο χώρος να καλυφθεί σε περίπτωση βροχής. Παράλληλα φτάνουν πολλές γλάστρες με λουλούδια που θα στολίσουν τον κτήμα. Το σκηνικό που δημιουργείται είναι ονειρικό.

    Οι εορτασμοί ξεκινούν απόψε το βράδυ, με το ζευγάρι να υποδέχεται τους καλεσμένους στο κτήμα τους, όπου θα γίνει το πρώτο πάρτι. Απών από τον γάμο θα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εν τέλει δε θα μπορέσει να παραστεί λόγω υποχρεώσεων.

    Στο Πάπιγκο και στα γύρω χωριά η πληρότητα ενόψει του γάμου, αλλά και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, αγγίζει το απόλυτο με τους ανθρώπους του τουριστικού κλάδου να παίρνουν μια πραγματική ανάσα μετά από αρκετούς μήνες καραντίνας. Οι μελλόνυμφοι έχουν μεριμνήσει για την πλήρη ασφάλεια του χώρου και των καλεσμένων τους με τη μίσθωση ιδιωτικών πυροσβεστικών οχημάτων ακόμη και ασθενοφόρων.

    Ο εφοπλιστικός γάμος της χρονιάς πέρα από ένα σπουδαίο κοσμικό γεγονός για την περιοχή του Ζαγορίου αποτελεί και ένα πολύ σημαντικό οικονομικό γεγονός, καθώς δίνει εκατοντάδες ημερομίσθια, αλλά και σημαντικά έσοδα από τις αφίξεις που ήδη έχουν ξεκινήσει.

    Δείτε εικόνες από τις προετοιμασίες:

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρωτότοκος γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού με την κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου έχουν ήδη τελέσει πολιτικό γάμο, ωστόσο, πλέον επιθυμούν να κάνουν και τον θρησκευτικό γάμο για να γιορτάσουν την ένωσή τους μαζί με τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.

    Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η Μαρίκα Αράπογλου μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον πολιτικό τους γάμο, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να βρίσκεται στην αγκαλιά του συζύγου της.

    «Forever in your arms Andonis Lemos», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας.

    Αντώνης Λαιμός και Μαρίκα Αράπογλου

    Πηγή φωτογραφιών: epiruspost.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Αντώνης Λαιμός-Μαρίκα Αράπογλου: Εφοπλιστικός γάμος στο μαγευτικό Πάπιγκο

    Φίλιππος και Αντώνης Λαιμός: Νέες παραγγελίες τάνκερ από την Enesel

    Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ