ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού συνεχίζει να βρίσκεται και για το μήνα Νοέμβριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Πιο συγκεκριμένα, για το Νοέμβριο η τηλεθέαση του ήταν 13,8% στο 15-44. Στο δυναμικό κοινό, η διαφορά του από το STAR ήταν 2,3 και από τον ΣΚΑΙ 5 ποσοστιαίες μονάδες, αντίστοιχα.
Σε επίπεδο σεζόν, (Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2017), το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, είναι πρώτο σε τηλεθέαση με μέσο όρο μερίδιο τηλεθέασης 14%, σε σχέση με τα κεντρικά δελτία ειδήσεων που προβάλλονται στις 20.00, ξεπερνώντας το STAR (10,6%) με 3,4 και τον ΣΚΑΙ (8,5%) με 5,5 ποσοστιαίες μονάδες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αντώνη Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα, πως είναι να κοιτάνε τις πλάτες σας, στη τηλεθέαση;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Nomads: Αποχώρησε οικειοθελώς η Χριστίνα Κολέτσα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: Δείτε το πανέμορφο σπίτι της Βρισηίδας Ανδριώτου (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Λαγκάρντ καλεί σε μεταρρυθμίσεις για ισχυρότερη και ανθεκτική Ευρώπη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Το δικαίωμα στη σιωπή επέλεξε η Μάξγουελ – Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση της Βουλής των Αντιπροσώπων
- Πεντάγωνο: Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις κατέλαβαν δεξαμενόπλοιο στον Ινδικό Ωκεανό
- Παναγόπουλος: Διευρύνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.