ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς ο Στάθης «πούλησε» το Open, το «ταγκό» Τατιάνας με Σία, συμμαχία Βαρδινογιάννη – Σόλακ – Μαρινάκη και τα πειράματα του Ζούλα
Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Nomads. H Χριστίνα Κολέτσα ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης, λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο.
«Εγώ κουράστηκα πάρα πολύ. Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά, πραγματικά, το ξέρω 100% ότι είμαστε πολύ καλά παιδιά. Έχουμε μπλέξει μέσα σε έναν κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε σε διαδικασία να συζητάμε πράγματα, τα οποία είναι τελείως έξω από τη δική μου πραγματικότητα. Όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ. Υπάρχουν στιγμές σαν αυτή που πραγματικά θέλω να πάω στο σπίτι μου. Το παλεύω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα να αποχωρήσω από το Nomads», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κολέτσα.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από την τραγουδίστρια να αποχωρήσει για λίγο και μέσα σε λίγα λεπτά να του δώσει την τελική της απάντηση.
Στο χτεσινό επεισόδιο, η Χριστίνα Κολέτσα όχι μόνο δεν εμφανίστηκε ξανά στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση της, αλλά ούτε και Γρηγόρης Αρναούτογλου προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση. Ακόμη, στο τρείλερ του σημερινού επεισοδίου, η ίδια δεν εμφανίζεται σε κανένα πλάνο, συνεπώς μπορεί εύκολα να εννοηθεί πως αποχώρησε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2017
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 27 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μηνιαίες προβλέψεις- Δεκέμβριος 2017: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Θα ενισχύσει τη Συρία με οπλικά συστήματα και εξοπλισμό στο πλαίσιο νέας συμφωνίας
- Πούτιν: Θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε συμφωνία για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων στις ΗΠΑ
- Terra Cert: Προσφεύγει στην δικαιοσύνη κατά του ΕΣΥΔ – «Επηρεασμένη» η απόφαση για την αναστολή διαπίστευσης
- Αλεξάνδρα Νίκα: Σε ποιο πολυτελές θέρετρο συνεχίζει τις διακοπές της (pics)
